Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - BACAU: Doua asocieri au depus oferte pentru constructia ansamblului Athletic Park
BACAU: Doua asocieri au depus oferte pentru constructia ansamblului Athletic Park
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 09 Nov 2023 18:44
Doua asocieri de companii au transmis oferte de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare, constructii si asigurarea de asistenta tehnica pentru constructia Athletic Park Bacau, primul parc atletic din Romania si din regiunea de sud-est a Europei. Proiectul va fi dezvoltat pe terenul de 4 hectare de pe str. Gen. Guse nr. 2 si beneficiaza de asistenta arhitectului danez Flemming Overgaard, creatorul Athletic Exploratorium, care a participar la dezbaterile publice organizare de administratia din Bacau si care au condus la forma finala a Athletic Park. Valoarea contractului de proiectare, executie si consultanta este de 31,5 milioane de lei (fara TVA).
Cele doua asocieri care au depus oferte pentru adjudecarea contractului sunt:
  1. Asocierea Conextrust (lider) - Routte Construct - Evalcons Tech, avand ca subcontractanti si terti companiile Regenergy, Build Instal Electric, Keingart Aps, Pro Hidro Instal, Consulting Grup Expert, Dasitrade si Ischia;
  2. Asocierea Ro-Verde Landscaping (lider) - Garden Center Grup, avand ca subcontractanti si terti societatile Ischia, Topo Land Solutions, Pipe Design, K-Box Construction Design, General Security si Street Lighting.
 
Licitatia este in etapa de evaluare financiara si tehnica, care se va incheia la 24 februarie 2024, dupa care urmeaza deliberarea si atribuirea contractului. Va fi selectata oferta cea mai avantajoasa ca raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 70% din punctaj, iar cea tehnica de 30% (echipa de proiect - 20% si garantia extinsa a lucrarii - 10%).
Athletic Park va include mai multe piste de alergare sub diferite forme, terenuri de sport de echipa (volei, handbal, baschet), alei pietonale cu diverse obstacole sportive, spatiu de socializare, zone de aruncari, de sarituri, de catarat, de ciclism etc. De asemenea, va fi construita o cladire destinata activitatilor complementare sportului si o magazie. Suprafata totala amenajata va ajunge la 18.860 mp, iar durata de executie a lucrarilor este de 12 luni de la emiterea ordinului de incepere a acestora.
Studiul de fezabilitate al proiectului a fost elaborat de societatea Routte-Construct Bacau.
 
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
theda mar
leviatan
SSAB
konsent
viarom
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
EDIT-Structural
siniat
Ubitech
Arduro
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
SIGM
concelex
rigips
noark
ness project
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander