Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CON-A continua executia Salii Polivalente. Oferta Strabag este “inacceptabila”
CON-A continua executia Salii Polivalente. Oferta Strabag este “inacceptabila”
Info-Santiere Publicat de Simona Ene 17 Dec 2013 14:32
Dupa aproximativ un an si jumatate de la sistarea lucrarilor si sase luni de la relansarea procedurii de atribuire a contractului pentru continuarea acestora, autoritatile locale din Cluj-Napoca au deliberat antreprenorul general ce va finaliza constructia Salii Polivalente. In aceste conditii, cel tarziu in luna august 2014, obiectivul de pe Aleea Stadionului f.n. ar trebui inaugurat. Potrivit autoritatii contractante, la licitatie s-au inscris doua oferte - cea a asocierii formate din Strabag si Strabag AG si cea a consortiului alcatuit din Cona-A, Nisal si InterSport -, cu valori de 43,3 milioane de lei, respectiv de 36,5 milioane de lei. Avand in vedere faptul ca valoarea proiectului a fost estimata la 35,1 milioane de lei, oficialii Primariei din Cluj-Napoca au considerat ca „asocierea Strabag SRL cu Strabag AG este inacceptabila, asa cum reiese si din raportul expertului cooptat, fiind mai mare cu peste 23% fata de valoarea estimata a procedurii”. Astfel, conform principalului criteriu de atribuire - respectiv pretul cel mai scazut -, contractul a fost adjudecat de consortiul al carui lider de asociere este Con-A (Sibiu), aceeasi companie fiind responsabila de executia primei etape a proiectului.
Constructia complexului sportiv din Cluj-Napoca a fost demarata in anul 2010, fiind sistata dupa executia a 65% din total. Pana in prezent, pe santierul respectiv au fost realizate lucrarile de conservare, iar in curand va fi reluata edificarea propriu-zisa, ce se va finaliza in semestrul al doilea a anului viitor.  
Sala Polivalenta va fi un edificiu realizat conform standardelor internationale, structurat pe cinci niveluri (S+P+3E), cu o capacitate de 7.000 mp, precum si dotat cu spatii comerciale, de parcare sau anexe. Obiectivul este finantat din surse de la bugetul local, printr-un credit de investitii acordat de CEC Bank. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere