Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United Properties investeste 38 milioane euro in proiectul One Herastrau Vista
ONE United Properties investeste 38 milioane euro in proiectul One Herastrau Vista
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 03 Nov 2022 13:04
One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, anunta ca a vandut in numai trei luni aproape 60% din unitatile rezidentiale de la One Herastrau Vista. Dezvoltarea rezidentiala exclusivista localizata langa Parcul Herastrau include 117 unitati locative, dintre care 69 erau deja vandute la data de 30 septembrie a acestui an. Valoarea bruta de dezvoltare pentru One Herastrau Vista este de 38,1 milioane de euro, iar livrarea este estimata pentru septembrie 2024.
One Herastrau Vista este o dezvoltare premium definita de un design sofisticat, spatii verzi si vedere panoramica, precum si un concept centrat pe ideea de comunitate. Dezvoltarea va include o cladire cu 11 etaje si o suprafata totala construita de 13.440 mp. Prin pozitionarea sa intr-o zona de prestigiu a Bucurestiului, langa Parcul Herastrau, dezvoltarea va beneficia de acces la multe zone verzi. One Herastrau Vista propune viitorilor rezidenti un design contemporan, elegant, cu finisaje de calitate si toate avantajele unei cladiri verzi: materiale sustenabile, eficienta energetica, sisteme de instalatii care reduc poluarea, calitatea optima a mediului interior.
„One Herastrau Vista vine sa completeze colectia One Herastrau din portofoliul nostru, alaturi de dezvoltarile One Herastrau Park, One Herastrau Plaza si One Herastrau Towers, respectand aceleasi standarde in materie de design si sustenabilitate care au devenit deja embleme ale One United Properties. Pe langa designul spectaculos, un element definitoriu pentru aceasta noua dezvoltare rezidentiala este proximitatea cu una dintre zonele verzi cele mai extinse ale Bucurestiului, parcul Herastrau, un loc reprezentativ pentru petrecerea timpului liber. Vanzarile pentru acesta dezvoltare premium au fost deschise in aceasta vara, iar in numai trei luni am vandut 69 de unitati din totalul de 117, un semnal excelent al interesului clientilor pentru aceasta dezvoltare. Optiunile de accesare a locuintelor sunt variate, de la plata integrala in avans, la optiunea de 5 rate egale”, a declarat Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
Cu apartamente exclusiviste, vedere spectaculoasa, principii sustenabile, design inovator, cladirea cu 11 etaje propune o selectie de 117 apartamente, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la cele cu doua sau trei dormitoare, precum si la apartamente de tip penthouse duplex. Pe langa alte facilitati oferite comunitatii One, dezvoltarea va beneficia si de parcare subterana cu 179 de locuri, precum si de 3 spatii comerciale.
 
hiltiman and machineALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
leviatan
MAKITA
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
FRONTALE
CDS
Acvatot 2019
viarom
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023