Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - One United Properties va dezvolta o cladire pentru Infineon, cu 57 milioane euro
One United Properties va dezvolta o cladire pentru Infineon, cu 57 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 07 Nov 2023 14:30
Dezvoltatorul One United Properties SA a incheiat un contract cu Infineon Technologies, lider german in proiectarea si productia de semiconductori, pentru dezvoltarea unei cladiri de birouri durabile, la cheie, care sa acopere nevoile Infineon pe o perioada de 15 ani, incepand cu anul 2026. Valoarea initiala a contractului este de 57 milioane de euro (fara TVA), indexata la inflatia anuala la nivelul UE.
Conform contractului, One United Properties va dezvolta si inchiria ulterior o cladire de birouri, ONE Technology District, cu suprafata totala inchiriabila de 20.595 mp (cu terase), inclusiv 3.000 mp de laboratoare si 280 de locuri de parcare. Noua cladire va fi amplasata pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, in Bucuresti, si se estimeaza ca va fi livrata in trimestrul al doilea al anului 2026.
Cladirea de birouri special conceputa pentru Infineon Technologies va respecta principiile durabilitatii, incorporand cele mai recente tehnologii si materiale, cum ar fi sistemul geoexchange si caracteristici structurale speciale, precum si certificarea LEED Platinum. 
"Suntem mandri sa anuntam ca in urma unui proces competitiv minutios, compania noastra a fost selectata pentru a dezvolta o cladire de birouri complet noua pentru sediul local al Infineon Technologies, cel mai mare producator de semiconductori din Germania si una dintre cele mai importante companii din domeniu la nivel mondial. Acest contract reprezinta o realizare semnificativa pentru One United Properties si unul dintre cele mai importante acorduri inregistrate vreodata pe piata locala de birouri. Avand in vedere ca industria semiconductorilor este una in mare cerere si pregatita pentru viitor, suntem incantati sa facem parte din acest proiect unic pentru piata romaneasca, ce confirma eforturile noastre pe termen lung de a dezvolta spatii de birouri sustenabile si cu certificate superioare, precum si faptul ca piata de birouri din Bucuresti ramane una dintre cele mai atractive destinatii de afaceri din UE", a declarat Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
rigips
noark
strabag nivel 1
SSAB
concelex
BogArt
SIGM
EDIT-Structural
konsent
Acvatot 2019
viarom
CDS
siniat
quadratum
ness project
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
Arduro

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander