Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - ANIF: Contract de 40 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de irigatii
ANIF: Contract de 40 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de irigatii
Infrastructura Publicat de AG&F 20 Ian 2020 07:00
Antreprenorii generali Wagramer Termo 2000, Condor Paduraru si Argif SA au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire 187.580.916,38 lei - acordat de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) - ce vizeaza executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii aflate in administrarea ANIF, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania - etapa II - trei loturi, toate fiind de executie.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, castigatorii se vor implica in executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii impartite in trei loturi, constand in reabilitarea unor statii de pompare/ repompare, canale de aductiune si de distributie, amenajari complexe de irigatii si infrastructuri principale de irigatii, aflate pe raza judetelor Dolj, Vrancea si Ialomita.
Cele trei contracte, cu o valoare estimata a lucrarilor de 264.750.515 lei (fara TVA) au fost atribuite prin licitatie deschisa la datele de 11, 17 si 19 decembrie 2019 (anuntul fiind publicat in SEAP la 13 ianuarie a.c.), in contextul in care ofertantii au fost informati de autoritatea contractanta ca „insusirea clauzelor obligatorii ale contractului este conditie de acceptare a ofertei”. Potrivit cerintelor acestei licitatii, „solicitarile de clarificari ale potentialilor ofertanti se vor adresa in mod exclusiv in SICAP la Sectiunea Intrebari din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar raspunsurile la acestea vor fi publicate in SICAP, la Sectiunea Documentatie si Clarificari din cadrul anuntului de participare, autoritatea contractanta urmand sa nu dea curs solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare decat cea stabilita in conformitate cu prevederile Legii nr. 98/2016 pentru comunicarile ulterioare depunerii ofertelor. Comisia de evaluare va transmite solicitarile de clarificare privind ofertele depuse, in SICAP la Sectiunea Intrebari. Operatorii economici vor transmite raspunsurile la clarificari si eventualele documente solicitate pe parcursul evaluarii ofertelor prin intermediul SICAP (Sectiunea Intrebari), integral in sectiunea corespunzatoare respectivei solicitari, sub forma unuia sau a mai multor documente/fisiere distincte semnate cu semnatura electronica. In plus, pentru clarificarea unor situatii particulare, vizitarea amplasamentelor lucrarilor este recomandata de autoritatea contractanta, in vederea intocmirii unor oferte cat mai conforme cu realitatea din teren. Vizitarea amplasamentelor se va face prin programare cu minimum 48 de ore inainte, prin fax, la sediul filialelor teritoriale ale ANIF pe raza carora se afla aceste obiective de investitii. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelC4E FORUMCOVID-19ACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere