Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Iulie 2020
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - LICITATIE de 29 milioane euro pentru modernizarea Portului Tulcea
LICITATIE de 29 milioane euro pentru modernizarea Portului Tulcea
Infrastructura Publicat de AG&F 08 Aug 2019 07:00
Autoritatea contractanta Judetul Tulcea (Consiliul Judetean Tulcea) organizeaza o licitatie deschisa, cu o valoare totala estimata de 135.253.491 lei, pentru atribuirea unui contract de achizitii publice care vizeaza proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru obiectivul de investitie „Modernizarea Portului Tulcea de la Mm 38+1530 la Mm 38+800”.
Astfel, ofertantii interesati sa-si adjudece acest proiect trebuie sa faca dovada ca au capacitatea de a presta servicii speciale de proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru obiectivul de investitie „Modernizarea Portului Tulcea de la Mm 38+1530 la Mm 38+800”, proiectul fiind finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, axa prioritara 1, obiectivul specific 2.4 „Cresterea volumului de marfuri tranzitate prin terminale intermodale si porturi”. Totodata, avand in vedere cerintele specifice din caietul de sarcini, autoritatea contractanta a subliniat ca ofertantii potentiali pot solicita clarificari cu 19 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate in termenul prevazut anterior, autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari in a 10 a zi inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor.
Data-limita de depunere a cererilor de participare la aceasta procedura este 12 septembrie 2019, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – pret (componenta financiara conteaza in proportie de 80%, iar alte criterii specifice, cum ar fi experienta proiectantului general, a celor de specialitate, a sefului de proiect etc. sunt luate in considerare in proportie de 5% fiecare, pana la atingerea ponderii de 100%). Contractul va avea o durata de 42 de luni, iar ofertantii vor specifica in cuprinsul propunerilor tehnice informatiile pe care le considera confidentiale si care nu pot fi dezvaluite tertilor, mentionand motivele pentru care aceste informatii trebuie sa fie confidentiale. De asemenea, se va preciza procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz). In ceea ce priveste procedura de atribuire, conducerea Consiliului Judetean Tulcea subliniaza ca, la aceasta licitatie, comisia de evaluare va analiza si verifica fiecare oferta din punct de vedere al elementelor tehnice propuse, iar ulterior, din punct de vedere al aspectelor financiare pe care le implica. In urma finalizarii fiecareia dintre fazele de verificare mentionate anterior, autoritatea contractanta va introduce in SEAP rezultatul admis/respins si va deschide in SEAP sesiunea pentru prezentarea documentelor-suport aferente DUAE depuse de ofertantul de pe primul loc in clasamentul intermediar intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, acordand un termen de raspuns. Operatorii economici vor transmite raspunsurile la clarificari si eventualele documente solicitate pe parcursul evaluarii ofertelor prin intermediul SEAP, in format electronic, semnate cu semnatura electronica, potrivit Legii nr. 455/2001. In cazul in care doua sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face avand in vedere punctajul obtinut la factorii de evaluare in ordinea descrescatoare a ponderilor acestora. In situatia in care egalitatea se mentine, autoritatea contractanta are dreptul sa solicite noi propuneri financiare, iar oferta castigatoare va fi desemnata cea cu propunerea financiara cea mai mica. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ACADbluebeamTeraSteelCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips
elmas 2017

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere