Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Terra Construct, Concept Structure si Pipe Design liciteaza modernizarea Port Sulina
Terra Construct, Concept Structure si Pipe Design liciteaza modernizarea Port Sulina
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 07 Mar 2024 13:46
Asocierea formata din companiile Terra Construct (lider), Terratest Geotehnic SA si Concept Structure a depus singura oferta de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare si modernizare a infrastructurii Portului Sulina. Valoarea estimata a contractului este de 141 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare a fost prevazuta la 40 de luni, din care 10 pentru proiectare si 30 pentru executie.
Din asocierea interesata de adjudecarea proiectului mai fac parte subcontractantii Pipe Design, Artcad Proiect Digital, Antrepriza de Constructii si Montaje Energetice si Procimex.
Oferta se afla in etapa de calificare, tehnica si financiara, care se va incheia pana la data de 15 aprilie 2024. Daca oferta va fi declarata conforma va fi semnat si contractul de executie cu asociatia respectiva.
Potrivit Caietului de sarcini, lucrarile propuse includ reabilitarea si modernizarea infrastructurii portuare de acostare: frontul curent de acostare al falezei actuale si estacadele avansate spre larg, existente la malul drept al Dunarii, situate intre zona fabricii de conserve si incinta ZL Sulina, totalizand 1.600 ml. Pe aceasta zona sunt necesare lucrari de reparatii si modernizari de cheuri, pentru acostarea navelor de pasageri si a celor comerciale aflate in tranzit. Astfel, proiectul prevede reabilitarea a a 1.280 ml cheuri verticale (infrastructura portuara curenta), zona de tip "A", reabilitarea estacadelor pe piloti existente (4 buc x 30 ml - zona "B", 2 buc x100 ml - zona "C", 4 x 40 ml - zona "D"), realizarea a 10 x 40 ml estacade pe coloane, proiectate (zona E), a unei dane de operare in punct izolat, precum si reabilitarea cailor de acces pietonal, a retelei de alimentare cu energie electrica si a celei alimentare cu apa la nave. De asemenea, vor fi refacute iluminatul platformei portuare si al danelor si reteaua de canalizare, inclusiv bransamentul.
Compania Consitrans asigura proiectarea generala a lucrarilor si a realizat Studiul de fezabilitate aferent.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
strabag nivel 1
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
theda mar
MAKITA
siniat
quadratum
Acvatot 2019
concelex
SSAB
rigips
SIGM
Ubitech
ness project
EDIT-Structural
konsent
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander