Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - SAMSUNG: Noi tehnologii de pompe de caldura, prezentate in cadrul ISH 2023
SAMSUNG: Noi tehnologii de pompe de caldura, prezentate in cadrul ISH 2023
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 14 Mar 2023 12:15
Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) va participa pentru prima data la ISH 2023, cel mai important targ dedicat sistemelor HVAC si de apa. Compania va oferi in cadrul evenimentului o prezentare completa a solutiilor sale rezidentiale in ceea ce priveste utilizarea pompelor de caldura, inclusiv a premiatei pompe de caldura pentru temperaturi ridicate EHS Mono HT Quiet, a celei mai noi game EHS Mono R290 si a altor produse si servicii digitale inovatoare.
Editia de anul acesta a targului ISH va avea tema „Solutii pentru un viitor sustenabil” si va avea loc la Frankfurt intre 13 si 17 martie. Timp de cinci zile, participantii vor prezenta inovatii „care contribuie la atingerea obiectivelor legate de protectia climei si de utilizarea responsabila si eficienta a resurselor.” Axandu-se in special pe solutiile de incalzire, SEACE va sustine sesiuni plenare pe diferite teme, inclusiv prezentari tehnice pentru cateva dintre produsele si serviciile principale ale diviziei:
EHS Mono HT Quiet - O pompa de caldura pentru temperaturi ridicate si cu zgomot redus, EHS Mono HT Quiet este ideala pentru piata de renovari rezidentiale. Aceasta combina caracteristici avansate si tehnologii noi pentru a obtine temperaturi ale apei calde de pana la 70 °C in scopul incalzirii menajere si functioneaza la un nivel de zgomot de pana la 35 d(BA), cu un mod silentios in 4 trepte. Temperatura ridicata a apei evacuate o face sa fie o solutie deosebit de relevanta pentru renovari, inlocuind sistemele de incalzire pe baza de combustibili fosili. In plus, EHS Mono HT Quiet este simplu de instalat si de intretinut si capabila sa asigure in mod fiabil o performanta de incalzire de 100 %, chiar si in conditii de vreme extrem de rece (temperaturi de pana la -25 °C). Aceasta pompa de caldura a primit recent premiul ISH Design Plus la categoria incalzire/aer conditionat si este totodata si certificata Quiet Mark.
- EHS Mono R290 - Cea mai recenta noutate din gama de solutii de pompe de caldura monobloc pentru temperaturi ridicate Samsung, EHS Mono R290 este echipata cu propan (R290), un agent frigorific natural cu un potential de incalzire globala (GWP) mult mai redus fata de tehnologiile cu agenti frigorifici precum R32. Gama EHS Mono R290 ofera 2 posibilitati: O solutie cu pompa integrata care faciliteaza instalarea simpla si o alta unitate care permite instalarea pompei la fata locului. Cu aceasta noua gama, Samsung este pregatita pentru respectarea regulamentelor viitoare privind gazele fluorurate, care urmeaza sa intre in vigoare peste cativa ani.
- SmartThings Energy - serviciul care combina caracteristicile de Connected Living (viata conectata) si IoT cu monitorizarea energiei la nivel de locuinta, monitorizarea dispozitivelor individuale si eficienta energetica. Cu functia SmartThings Energy, utilizatorii au un control sporit asupra consumului de energie din propria lor casa. In functie de obiceiurile utilizatorilor, aplicatia le recomanda modalitati de eficientizare energetica si le permite monitorizarea si gestionarea simpla a consumului de energie pentru o gama larga de electrocasnice. Per ansamblu, SmartThings Energy integreaza functionalitati care sustin instalatiile pentru „locuinte cu consum net de energie egal cu zero” (de exemplu, pompe de caldura combinate cu solutii fotovoltaice, incarcatoare pentru vehicule electrice si solutii eficiente din punct de vedere energetic).
- EHS Cloud Service - o noua solutie bazata pe cloud, proiectata pentru a le permite partenerilor tehnici, printre care si instalatorii, sa ofere servicii proactive de mentenanta si asistenta clientilor lor. Aceasta poate furniza date si informatii care permit optimizarea de la distanta a performantelor unei unitati, precum si rezolvarea problemelor in timp real. Cu EHS Cloud Service, utilizatorii beneficiaza de posibilitatea de escaladare de la distanta a serviciilor de mentenanta, precum si de caracteristici precum: actualizari in timp real pentru monitorizarea comportamentului sistemului, raportare automata, imagini de ansamblu ale consumului energetic si ale localizarii in teritoriu. Toate acestea cu scopul de a facilita si eficientiza interventiile pe teren.
In contextul schimbarilor din peisajul energetic european, Samsung continua sa prezinte tuturor consumatorilor interesati, fie ca este vorba despre companii sau persoane fizice, cele mai recente noutati si inovatii de ultima generatie. Prin organizarea si participarea la evenimente dedicate industriei HVAC, SEACE isi propune sa accentueze importanta pe care o au parteneriatele intre branduri la dezvoltarea industriei - un mesaj care se aliniaza perfect la campania de branding SEACE, Find your flow.
Dupa cum afirma Wim Vangeenberghe, Presedinte Samsung Electronics Air Conditioner Europe: „Suntem mandri sa participam anul acesta la ISH 2023 - cel mai important targ dedicat industriei HVAC. La Samsung, ne straduim sa cream solutii de climatizare de varf in industrie, care sa imbunatateasca continuu modul in care oamenii traiesc si lucreaza. Suntem deosebit de nerabdatori sa ne prezentam cele mai recente inovatii in materie de produse si servicii, printre care premiata EHS Mono HT Quiet si gama EHS Mono R290 adaptata pentru viitor, intr-un cadru atat de important pentru industria noastra. ISH va fi o experienta pretioasa pentru schimbul de idei inovatoare cu toti expertii, partenerii si clientii cu care vom intra in contact.”
Spatiul expozitional SEACE din cadrul ISH 2023 va fi in sala 12.1 B60.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
noark
quadratum
theda mar
MAKITA
rigips
strabag nivel 1
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Ubitech
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander