Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Neakaisa.ro: Afaceri de 8,5 milioane lei in primul trimestru, in crestere cu 20%
Neakaisa.ro: Afaceri de 8,5 milioane lei in primul trimestru, in crestere cu 20%
Izolatii & Finisaje Publicat de AG&F 09 Mai 2024 11:06
Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare si produse pentru amenajarea casei, a raportat o cifra de afaceri de 8,5 milioane lei in primul trimestru al acestui an, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a lui 2023. Principalele motoare care au impulsionat business-ul la inceputul anului au fost rezultatele raportate de showroom-ul deschis in mai 2023, dar si colaborarile cu arhitecti, numarul lor crescand cu 15%. 
Potrivit reprezentantilor Neakaisa.ro, showroom-ul din Bucuresti, inaugurat in mai 2023, a continuat sa aiba un impact pozitiv asupra evolutiei business-ului in primul trimestru al anului, dupa ce in 2023 a generat circa 10% din cifra de afaceri raportata. In acelasi timp, compania a consolidat parteneriatele cu comunitatea de arhitecti, numarul de colaboratori crescand cu 15% in acest inceput de an. 
Un alt factor esential in dinamica business-ului este dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, circa 10% din veniturile raportate in primul trimestru al anului fiind generat de producatori noi, care nu se regaseau in portofoliul Neakaisa.ro in perioada similara a anului anterior. 
Orasele care au generat cele mai multe vanzari in primul trimestru al anului raman  Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta, iar in ceea ce priveste evolutia cosului mediu raportat in primele trei luni, aceasta s-a situat la nivelul lui 2023, circa 1.880 de lei, pe fondul unui numar mai ridicat de comenzi plasate. 
”Anul acesta este unul de consolidare si de dezvoltare pe toate verticalele business-ului: showroom, portofoliu de produse, colaborarile cu arhitectii.  In continuare mizam pe calitate, simplitate, unicitatea design-ului, diversitatea produselor si sinergia dintre prezenta fizica a brandului prin showroom si cea din online. Mediul de business continua sa fie unul imprevizibil, e-commerce-ul este o piata puternic concurentiala, care incepe sa fie penetrata inclusiv de jucatori straini, asa ca strategia noastra este sa ramanem relevanti, sa oferim o experienta de cumparare excelenta si sa crestem sustenabil”, declara Laura Sardescu, Co-fondator si Director General Neakaisa.ro.
Pentru finalul lui 2024, Neakaisa.ro isi mentine obiectivul unei cresteri organice de 10%, luand in considerare contextul economic local si international, precum si cresterea competitivitatii in toate verticalele e-commerce-ului. Compania are in focus digitalizarea si automatizarea proceselor interne, formarea si dezvoltarea continua a angajatilor, rafinarea experientei omnichannel oferite clientilor, consolidarea relatiei cu comunitatea locala de arhitecti si designeri, extinderea si diversificarea portofoliului de produse. 
***
Neakaisa.ro este un magazin online cu obiecte sanitare pentru amenajarea baii si produse pentru amenajarea casei, lansat in 2014 de catre antreprenorii Laura si Vlad Sardescu. Magazinul online dispune de o varietate de peste 20.000 de produse de la producatori de top din categorii diverse. Toate gamele prezentate sunt alese in parteneriat cu arhitecti, designeri si constructori, astfel incat frumosul sa se imbine intotdeauna cu partea practica.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
rigips
SSAB
quadratum
Acvatot 2019
viarom
concelex
noark
BogArt
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
ness project
konsent
theda mar
leviatan
CDS
SIGM

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander