Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BASF: Chemetall devine noul brand global pentru tehnologii de tratare a suprafetelor
BASF: Chemetall devine noul brand global pentru tehnologii de tratare a suprafetelor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Ian 2018 15:28
In urma cu un an, divizia de produse de acoperire (vopsele & lacuri) a BASF a achizitionat Chemetall, lider la nivel mondial in furnizarea de tratamente pentru suprafete. Fiind bine cunoscut in industrie pentru produsele si solutiile sale de inalta calitate, Chemetall va opera ca brand al operatiunilor globale Surface Treatment, din cadrul diviziei de Produse de acoperire a BASF.
Noua sigla a Chemetall a fost introdusa oficial in cadrul unor evenimente festive care au avut loc la sediul din Frankfurt, in Germania, si in birourile din toata lumea. Martin Jung, Senior Vice President, Surface Treatment, din cadrul diviziei Produse de acoperire a BASF, a subliniat: „Unul plus unul inseamna mai mult decat doi! Noua noastra sigla reflecta cunostintele impresionante ale BASF in chimie si in aplicatiile produselor de acoperire, impreuna cu expertiza de lider de piata in tratarea suprafetelor a Chemetall. Impreuna, companiile vor oferi clientilor competenta asigurata de solutii fara egal.”
Sub brandul Chemetall, BASF dezvolta si produce tehnologii personalizate si sisteme de solutii pentru tratamentul suprafetelor. Aceste produse protejeaza metalele de coroziune, faciliteaza formarea si prelucrarea, permit anumitor parti sa fie pregatite adecvat pentru procesul de vopsire si asigura aderenta adecvata pentru stratul de acoperire. Aceste produse sunt utilizate intr-o varietate de industrii si piete finale, precum cea auto, aerospatiala, de finisare a aluminiului si de prelucrare a metalelor.
Julia Murray, Global Marketing Communications, Surface Treatment, spune: ”Brandul Chemetall este recunoscut pentru statutul sau de lider in tehnologie si ne mandrim cu abordarea noastra centrata pe client, atat la nivel local, cat si la nivel global. A fi parte din divizia BASF de Produse de acoperire ne ajuta sa sporim beneficiile oferite clientilor, pe baza expertizei noastre combinate si a angajamentului de a inova continuu. Ne propunem sa ducem la un nivel mai inalt accesul clientilor nostri la tehnologii de top, la sisteme si solutii de la un capat la altul al lantului valoric, cu scopul de a spori eficienta si valoarea oferita acestora.”
BASF este de mult timp recunoscut drept un lider global in inovatie. Chemetall se bucura, de asemenea, de o indelungata recunoastere la nivel mondial pentru furnizarea de produse inalt performante si solutii personalizate, pentru clientii sai. Combinatia de expertiza si putere de inovatie a celor doi lideri globali va accelera schimbarea ingenioasa si va atrage chiar mai mult succes in randul clientilor.
Despre divizia de Produse de acoperire (vopsele & lacuri) a BASF
Divizia de Produse de acoperire a BASF este un expert global in dezvoltarea, productia si comercializarea produselor de acoperire ingenioase si sustenabile, originale si de retus, pentru masini, precum si a vopselelor decorative. Dezvoltam solutii avansate pentru performanta si ne asiguram ca eficienta, designul si noile aplicatii raspund cerintelor partenerilor nostri din toata lumea. BASF impartaseste abilitatile, cunostintele si resursele echipelor sale globale si interdisciplinare, in beneficiul clientilor sai, prin administrarea unei retele de colaborare cu sedii in Europa, America de nord, America de sud si in regiunea Asia Pacific. In 2016, divizia de Produse de acoperire a avut vanzari globale de aproximativ 3,2 miliarde euro.
In 2016, BASF a achizitionat Chemetall, un lider global in furnizarea de tratamente pentru suprafete de metal, plastic sau sticla, pentru o gama larga de industrii si piete. Datorita acestei extinderi a portofoliului, BASF a devenit un furnizor complet de solutii pentru produse de acoperire. Solutii ce depasesc imaginatia - Produse de acoperire de la BASF. Pentru mai multe informatii despre divizia de Produse de acoperire a BASF, vizitati www.basf-coatings.com.
Despre BASF
La BASF, cream chimie pentru un viitor sustenabil. Imbinam succesul economic cu protectia mediului si cu responsabilitatea sociala. Cei aproximativ 114.000 de angajati ai grupului BASF lucreaza pentru a contribui la succesul clientilor nostri in majoritatea sectoarelor si aproape in fiecare tara din lume. Portofoliul nostru este organizat in cinci segmente: Substante chimice, Produse performante, Materiale & solutii functionale, Solutii agricole si Petrol si gaze. BASF a generat vanzari de aproximativ 58 de miliarde de euro in anul 2016. Actiunile BASF sunt listate la bursele de valori din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) si Zurich (BAS).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere