Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BOSCH: Noi seturi de accesorii V – Line, destinate pasionatilor de bricolaj
BOSCH: Noi seturi de accesorii V – Line, destinate pasionatilor de bricolaj
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 09 Sep 2014 08:11
Bosch a primit in mod repetat premii pentru design-ul truselor sale de accesorii destinate mesterilor, concernul german supunandu-le constant unui proces de imbunatatire. Astfel, Bosch a marit numarul de seturi de accesorii pentru pasionatii de DIY si lanseaza in Romania generatia V – Line, o noua generatie de seturi adaptate nevoilor actuale ale clientilor. Aceasta noua gama cuprinde cinci variante diferite de seturi, in doua dimensiuni. Ele se evidentiaza prin design-ul deosebit, atragator, prin etichetarea clar aranjata si prin vizibilitatea maxima a accesoriilor continute. Adaptate in mod optim la cerintele diferitelor grupe de mesteri – de la cei ocazionali, pana la mesterii ambitiosi, trusele contin diverse sortimente de accesorii, cu un numar cuprins intre 41 si 91 de piese.
Dispunerea ordonata si extragerea simpla, sigura a accesoriilor reprezinta avantajele deosebite oferite de trusele de accesorii V – Line. In interior, dimensiunile accesoriilor continute, precum si utilizarea acestora, sunt reprezentate vizibil prin intermediul pictogramelor, simplificand alegerea accesoriilor potrivite. Pentru o trecere rapida in revista, toate componentele setului sunt afisate pe o lista aflata pe partea posterioara a valizei.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
TERAPLASTMESENBURGman and machineALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BMI_Icopal
strabag nivel 1
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE
viarom
leviatan
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti
BALTIC
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023