Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LINDAB lanseaza harta acoperisurilor instalate in ultimii 25 ani
LINDAB lanseaza harta acoperisurilor instalate in ultimii 25 ani
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 01 Nov 2018 09:00
La data de 30 octombrie 2018, Lindab a lansat harta acoperisurilor deja instalate si gata sa fie admirate, dupa cum se arata intr-un comunicat al companiei, adresat beneficiarilor finali.
​„Cu ajutorul hartii interactive poti testa calitatea Lindab oricand si iti poti gasi inspiratie pentru propria casa. Datorita acesteia, poti uita de mostre sau de spatiile limitate ale showroom-urilor, pentru ca Lindab iti ofera cel mai mare showroom din tara: Romania.
Astfel, accesand https://www.hartaacoperisuri.ro/, poti face un tur virtual al acoperisurilor Lindab deja instalate. De asemenea, poti afla multe alte detalii menite sa iti ofere toate informatiile necesare. In plus, vezi unde se afla exact cel mai apropiat acoperis Lindab fata de locul in care te afli si poti merge oricand sa il vezi cu ochii tai.
Bara de cautare contine filtre avansate cu: judet, tip de acoperis, cladire noua sau renovata, accesorii si buton de cautare. Iar daca deja te-ai hotarat ce acoperis este cel mai potrivit pentru tine si cei dragi, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul pentru cerere de oferta, sa completezi in cateva secunde formularul si, in scurt timp, vei fi contactat de catre un reprezentant de vanzari al Lindab.
Asadar, nu mai este cazul sa te intrebi cum arata acoperisurile Lindab instalate pe case, a venit timpul sa te convingi singur de calitatea lor superioara si sa faci cea mai inspirata alegere pentru protectia familiei tale.
Cu siguranta ca harta este un proiect viu, un loc in care vom incarca treptat imagini si informatii cu acoperisurile vandute de Lindab in Romania incepand cu 1994. Este o provocare fantastica sa aduni intr-o astfel de platforma o istorie de 25 de ani in Romania. Dar totul are un inceput”, se mai arata in comunicat.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere