Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LINDAB semnaleaza continuarea practicilor de concurenta neloiala pe piata HVAC
LINDAB semnaleaza continuarea practicilor de concurenta neloiala pe piata HVAC
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Mar 2019 13:34
Intr-o tara in care sunt des mediatizate practicile ilicite, in situatia in care se intampla in businessul tau o astfel de practica, care te afecteaza direct, ce alegi sa faci?
Lindab alege sa atentioneze toti jucatorii din domeniul constructiilor, indeosebi piata instalatiiilor/HVAC asupra unor practici de concurenta neloiala amendate de art.4 si art.5 din Legea nr.11/1991, aflandu-se si sub incidenta prevederilor Conventiei de la Paris pentru protectia proprietatii intelectuale. Lindab semnaleaza asadar situatia si da exemple concrete de copiere a desenelor/diagramelor proprii de catre concurentii Megamix Comimpex (Cluj) si Kronvent (Brasov).
Companiile mai sus mentionate au fost notificate si au reactionat diferit. Kronvent si-a asumat realitatea raspunzand scris notificarii, cu promisiunea de a renunta la practicile necinstite (exemplu fiind faptul ca in luna martie 2019, site-ul este in constructie), insa in cazul Megamix Comimpex, lipseste un raspuns oficial, singura masura identificata este delistarea de pe site a catalogului de produse.
Pentru a usura munca specialistilor, documentatia tehnica Lindab este disponibila online si, astfel devine usor de obtinut si copiat. Toate informatiile tehnice care insotesc documentatia Lindab sunt rezultatele testelor realizate de Lindab in laboratoarele de cercetare si dezvoltare pe care Grupul Lindab le detine in diferite tari din Europa, teste realizate cu investitii financiare serioase, de-a lungul anilor.
Lindab sustine ca nu are nicio intelegere comerciala cu oricare dintre firmele Megamix Comimpex si Kronvent, iar orice asociere scrisa sau verbala a acestora cu brandul Lindab este un neadevar voit, care aduce prejudicii imaginii Lindab.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMC4E FORUMTeraSteelCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere