Agenda Constructiilor
Vineri, 23 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ELIS PAVAJE (Covid-19): Impact puternic resimtit la nivelul psihicului oamenilor
ELIS PAVAJE (Covid-19): Impact puternic resimtit la nivelul psihicului oamenilor
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 20 Mar 2020 07:32
Emil Gota, directorul general al producatorului de pavaje din beton Elis Pavaje, spune ca, pana in acest moment, pandemia de coronavirus a avut impact asupra psihicului oamenilor. Vanzarile nu au scazut, activitatea de productie continua conform programului, iar o parte a personalului de la birou lucreaza de acasa.
 
"In acest moment impactul resimtit este cel asupra psihicului oamenilor, nu resimtim efecte asupra vanzarilor. Deocamdata. Probabil este un efect de domino, primele sunt afectate companiile cu clienti ce iau decizii foarte repede sau companiile al caror lant de aprovizionare este afectat. Avand in vedere ca in domeniul nostru deciziile se iau mai lent si faptul ca sunt alocate deja sume pentru lucrari publice, o contractie serioasa a activitatii este putin probabila pe termen scurt. Vom vedea evolutia in saptamanile care urmeaza", a precizat Emil Gota.
 
In contextul in care apogeul pandemiei inca nu a fost atins, managerul Elis Pavaje considera ca statul trebuie sa urmareasca implementarea masurilor impuse populatiei, pentru a controla cat de mult posibil extinderea epidemiei. In planul afacerilor, Emil Gota considera utile pentru business-ul propriu asigurarea platilor pentru lucrarile contractate de stat, in termenele stabilite contractual. "Orice intarziere la plata in momentul de fata ne afecteaza in mod direct", spune reprezentantul Elis Pavaje.
 
In fine, Emil Gota face apel la angajati si parteneri sa manifeste rabdare, sa respecte recomandarile de igiena si autoizolare, sa acorde o vorba buna celor care au nevoie. "Sa incerce sa priveasca situatia dintr-o perspectiva mai optimista, folosind timpul de acum pentru a vedea ce imbunatatiri pot fi aduse in planul afacerilor si in plan personal. Acum este, cu siguranta, un moment bun de reflectie", incheie managerul.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octCOVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere