Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM isi extinde divizia de agregate prin preluarea Stones Business Development
HOLCIM isi extinde divizia de agregate prin preluarea Stones Business Development
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 03 Apr 2023 11:28
Holcim Romania isi extinde divizia de agregate prin achizitionarea companiei Stones Business Development SRL, unul dintre principalii furnizori de agregate din zona Bucuresti-Ilfov, operatorul Balastierei Salcioara.
Odata cu aceasta tranzactie, Holcim isi asigura un volum de rezerve de agregate de inalta calitate si isi consolideaza pozitia inclusiv in zona Bucuresti-Ilfov, una dintre zonele cu cea mai mare crestere a sectorului constructiilor din Romania.
Achizitia a primit aprobarea Consiliului Concurentei, iar tranzactia a fost realizata in 31 martie 2023.
„Dezvoltarea segmentului de agregate din cadrul Holcim face parte din strategia noastra de dezvoltare la nivel local, cat si global. Segmentul de agregate reprezinta un pilon de baza in dezvoltarea sectorului de constructii in ansamblu. Prin aceasta achizitie si prin experienta sa de peste 25 de ani in piata din Romania, Holcim Romania isi va consolida pozitia de furnizor de solutii integrate pentru piata de constructii, prin diviziile de ciment, betoane, aregate, lianti hidraulici rutieri, filler, prefabricate si BCA. Ne bucuram sa extindem familia Holcim printr-o noua achizitie, care ne va ajuta sa tinem pasul cu ritmul de crestere al constructiilor din zona Bucuresti-Ilfov”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania & Market Head Moldova.
Stones Business Development SRL, operatorul Balastierei Salcioara, este o companie cu operatiuni in segmentul de agregate, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din zona Bucuresti-Ilfov, avand aproximativ 30 de angajati.
Holcim Romania mai detine trei statii de agregate, localizate la Stancesti, Gligoresti si Corbii Mari, astfel ca integrarea Balastierei Salcioara in operatiunile Holcim se va realiza in mod natural, imediat dupa preluarea companiei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
concelex
Acvatot 2019
siniat
SSAB
strabag nivel 1
CDS
ness project
Ubitech
MAKITA
leviatan
theda mar
EDIT-Structural
SIGM
quadratum
BogArt
konsent
noark
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander