Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LINDAB: Noua cerere se orienteaza catre acoperisuri premium, in nuante de gri
LINDAB: Noua cerere se orienteaza catre acoperisuri premium, in nuante de gri
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 27 Oct 2023 06:25
Romanii pun tot mai mult accent pe calitatea sistemelor de acoperisuri pe care le achizitioneaza si opteaza pentru sisteme din game premium, context in care solicitarile primite de Lindab pentru acoperisuri de calitate superioara, accesorizate complet (inclusiv solutii pentru degivrare, sisteme de siguranta pentru acoperisuri etc.) au crescut semnificativ, potrivit lui Andrei Sulyok, directorul general al companiei. Odata cu pretuirea materialelor de calitate, cresc exigentele clientilor si in privinta serviciilor de consultanta atat inainte de achizitie, cat si in timpul montajului si dupa montaj, a adaugat reprezentantul companiei.
"2023 se aseamana mult cu anul precedent din perspectiva preferintelor clientilor care cumpara acoperisuri. Acestia aleg, in continuare sistemele de tabla prefaltuita SRMax si SRPClick, pentru ca ofera linii faine acoperisului si se pliaza pe buzunarele majoritatii clientilor Lindab. Imediat secondeaza acoperisurile cu dublufalt si tigla metalica cu granule minerale, care vin cu o paleta variata de profile si culori. In materie de acoperiri, sistemele de acoperisuri Lindab cu protectie a stratului de otel premium MAT si HBPE au o crestere fata de anul trecut", a declarat Andrei Sulyok.
Potrivit managerului, tendintele in culorile acoperisurilor pot varia in functie de regiune, preferintele personale si stilul arhitectural al constructiei. "Aici o influenta majora poate veni direct de la arhitect. Griurile si nuantele similare au devenit tot mai populare pentru acoperisuri. Din paletarul Lindab, culoarea «granit» este cea mai ceruta, dar si nuanta «maro inchis-brun». Este important, insa, sa se ia in considerare aspectul estetic, eficienta energetica, climatul local si reglementarile locale atunci cand clientii aleg acoperisuri pentru casele lor", a adaugat reprezentantul Lindab.
 
 
In continuare, sistemele de tabla prefaltuita SRMax si SRPClick au inregistrat cea mai importanta crestere din portofoliul Lindab in primele noua luni din 2023, in timp ce zona unde s-au inregistrat cele mai multe vanzari a ramas Bucuresti-Ilfov.
"Principala dificultate/ provocare o intampinam din cauza amanarii sau stoparii proiectelor clientilor nostri, din cauza costurilor mari si impredictibile ale creditarii. Instabilitatea economica si sociala au determinat multi dintre clientii nostri potentiali, care au nevoie de credite bancare, sa amane investitiile in noi cladiri rezidentiale. Probleme pe lantul de aprovizionare sunt mult mai putine decat in anul anterior, semn ca pe acest segment lucrurile s-au mai linistit", a adaugat Andrei Sulyok.
Lindab Romania detine o fabrica la Stefanestii de Jos, langa Bucuresti, si investeste continuu in utilaje de productie pentru imbunatatirea calitatii produselor, pentru dezvoltarea de noi sortimente si pentru cresterea productivitatii. Compania livreaza, in prezent, un pachet absolut complet de invelitori, ce include, pe langa acoperisul din tigla metalica, ferestre de mansarda, sisteme de degivrare pentru acoperis, cosuri de fum, impreuna cu serviciile de montaj. 
 
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
EDIT-Structural
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
viarom
quadratum
CDS
Ubitech
MAKITA
siniat
rigips
noark
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander