Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Viking Romania isi muta birourile in cladirea Record Park, din Cluj-Napoca
Viking Romania isi muta birourile in cladirea Record Park, din Cluj-Napoca
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 04 Dec 2023 15:38
Viking Service Center Cluj, unul dintre angajatorii esentiali si printre cei mai importanti membri ai sectorului de servicii de tip suport business din Cluj-Napoca, isi muta birourile la Record Park, un proiect dezvoltat de Speedwell si detinut de Aya Properties Fund.
Viking Romania apartine grupului Viking Europa. Este prezent pe piata clujeana din anul 2008 si reprezinta unul dintre principalii furnizori de solutii profesionale pentru birouri. Viking ofera companiilor din intreaga structura servicii de natura financiara, dar si suport operational si tehnic.
Raja Group a demarat o serie de transformari pozitive, cand in urma cu doi ani a achizitionat Viking Europa. Raja este prezent pe piata de aproape 70 de ani ca unul dintre cei mai mari distribuitori de ambalaje, de echipamente industriale si de solutii pentru birouri din Europa. Grupul isi desfasoara activitatea prin cele 26 de firme componente in 19 tari, deservind peste 2 milioane de clienti. Segmentarea clientelei acopera start-up-uri, companii multinationale din toate domeniile de activitate: distributie, industrie, comert electronic, servicii si administratie publica. 
”Viking Romania avea nevoie de un nou birou, un spatiu care sa corespunda standardelor actuale de calitate si tranzitiei catre sistemul hibrid de munca. Acesta reflecta, insa, si dorinta noastra de a le oferi angajatilor o experienta de munca imbunatatita. Astfel ca am gasit locatia ideala, un ecosistem modern, in inima Clujului. Complexul Record Park impreuna cu cladirea si facilitatile sale este usor accesibil si se potriveste perfect cu viziunea noastra. Marcam, in acest fel, inceputul unei noi etape in viata companiei, care sunt convins ca ne va aduce multe realizari profesionale. Sunt incantat ca am reusit sa gasim o noua casa pentru Viking SSC.”, a declarat Adrian Fogas, directorul general al Centrului de Servicii Viking Romania.
”Ne bucuram sa vedem cum Record Park, primul nostru proiect de tip mixed-use si regenerare urbana din Cluj-Napoca, s-a transformat intr-un spatiu complex care se adapteaza nevoilor in continua schimbare ale clientilor. Astazi, Record Park este mai mult decat un spatiu de birouri, este un hub vibrant, unde comunitatea de afaceri se intalneste si colaboreaza intr-un cadru inovator, ce promoveaza comunicarea si sinergia intre echipe, incurajand un mod de lucru flexibil si dinamic. Numarul mare de chiriasi, alaturi de diversitatea companiilor care au ales sa isi amenajeze birourile in cladirea Record Park, reflecta capacitatea noastra de a crea spatii care raspund nevoilor diferite ale mediului de afaceri si reitereaza calitatea si angajamentul nostru de lunga durata, de a asigura un mediu propice pentru chiriasii nostri si angajatii acestora.
Suntem mandri sa vedem cum intreaga comunitate prospera si creste intr-un cadru modern si sigur. Pe aceasta cale uram bun venit noilor chiriasi si ne exprimam recunostinta fata de toti cei implicati in aceasta calatorie, care contribuie la succesul proiectului nostru din Cluj-Napoca.”, declara Didier Balcaen, CEO si Cofondator Speedwell.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
viarom
CDS
theda mar
strabag nivel 1
FRONTALE
leviatan
top 500
MAKITA
Ubitech
top 500
CONCEPT STRUCTURE
noark
rigips
top 500
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu