Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Mai 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PHILIPS Hue lanseaza noi produse conectate pentru utilizare in iluminatul exterior
PHILIPS Hue lanseaza noi produse conectate pentru utilizare in iluminatul exterior
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 14 Ian 2021 13:06
Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, isi extinde portofoliul Philips Hue cu trei dispozitive noi si actualizate, pentru gradina si terase, dotate cu functia de control intuitiv prin wireless.
"Continuam sa extindem portofoliul Philips Hue, pentru a oferi cele mai simple solutii de iluminat inteligent, pentru o ambianta personalizata in fiecare spatiu din interiorul, cat si exteriorul locuintei. Cu noile intrerupatoare, facem inca un pas catre adevaratul confort si controlul intuitiv pe care le asiguram consumatorilor nostri", a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue, in cadrul Signify.
O alta noutate Philips Hue este reprezentata de gama de bare luminoase pentru peretii exteiori Amarant. Barele luminoase se pot monta pe podea sau pot fi agatate de tavan. Noile produse fac parte din gama de produse de joasa tensiune, sunt usor de instalat si se pot extinde cu mai multe corpuri de iluminat, pentru o atmosfera complet personalizata, anunta Signify.
Solutia Philips Hue Appear, destinata iluminatului exterior, vine acum cu un finisaj de otel inoxidabil si o instalare simpla si rapida. Aplica de perete din inox emite un efect puternic de lumina, in variatii de la alb la milioane de culori, ce confera o senzatie de eleganta spatiilor exterioare. Instalarea este simpla si necesita numai ca utilizatorul sa o prinda de perete folosind un conector.
Si intrerupatorul cu variator Philips Hue, unul dintre cele mai populare dispozitive din portofoliu, beneficiaza de o imbunatatire. Noua versiune ofera control intuitiv prin wireless pentru toate corpurile de iluminat Philips Hue, fara a fi nevoie de aplicatie. Pe langa functia de reglare a intensitatii luminoase, dispozitivul permite utilizatorilor sa-si creeze propriile scenarii si sa se bucure de cea mai buna lumina, in functie de momentul zilei. Se poate fixa pe un perete, folosind un suport, sau amplasa pe orice suprafata magnetica, precum frigider, tocul metalic al usii sau direct pe masa.
Noile produse Philips Hue, din gamele Amarant si Appear, dar si intrerupatorul cu variator vor fi comercializate in Europa din 26 ianuarie 2021.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

gamma_2021ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
hilti
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere