Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Sustenabilitate - Leviatan Design si Ubitech au sustinut Team HOSPICE si Maratonul Bucuresti 2022
Leviatan Design si Ubitech au sustinut Team HOSPICE si Maratonul Bucuresti 2022
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2022 14:17
In cei 30 de ani de existenta, #TeamHOSPICE s-a reunit timp de 15 ani consecutiv la Maratonul Bucuresti. Pe 8-9 octombrie, echipa SPERANTEI, formata din alergatori, donatori, sustinatori, voluntari au participat la evenimentul al carui scop final este de a facilita accesul la ingrijire paliativa pentru pacientii cu boli incurabile.
 
O echipa puternica: s-au strans fonduri de peste 370.000 de lei
In cadrul evenimentului sportiv desfasurat fizic, cu ajutorul sponsorilor, partenerilor, donatorilor si al alergatorilor, HOSPICE Casa Sperantei a strans fonduri de peste 370.000 de lei. Cu aceasta suma, HOSPICE poate asigura, in mod gratuit, pentru pacientii adulti si copii care infrunta boli incurabile: 200 zile de internare in unitatile cu paturi ale organizatiei, 325 de vizite la domiciliul pacientilor si 700 de interventii in policlinica. Aceste cifre inseamna milioane de clipe pretuite, pretuire manifestata prin asigurarea calitatii vietii, alinarea durerilor.
Maratonul Bucuresti e o ocazie in plus sa constatam ca IMPREUNA este formula care aduce castiguri in speranta. Aceste cifre convertite in servicii ne confera in totalitate dreptul de a fi increzatori ca putem ramane alaturi de pacientii nostri, de cei pentru care ingrijirea paliativa este atat de necesara prin prisma beneficiilor multiple – alinarea durerilor, suportul emotional, asigurarea calitatii vietii. Este un an important pentru noi – 30 de ani de existenta, dar mai mult decat anii de existenta, conteaza destinele: sunt 45.000 de pacienti si 100.000 de apartinatori care au beneficiat de serviciile noastre si, implicit, de SPERANTA, ALINARE, TIMP. Asadar, de schimbare in bine. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest timp si o sesiune recenta de multumiri merge catre alergatorii, donatorii, sponsorii, partenerii, sustinatorii, voluntarii editiei de anul acesta a Maratonului Bucuresti, declara Mirela Nemtanu, director executiv HOSPICE Casa Sperantei.
 
Cursa Populara, cursa cea mai cautata. Au alergat #Eroine, copii beneficiari si persoane publice
Cursa populara de anul acesta, cea in care alergatorii au avut de parcurs 2,5 km in 60 de minute, a fost cea mai indragita si foarte multi alergatori #TeamHOSPICE au optat pentru aceasta. Este cursa la care au participat si #Eroinele, dar si copii beneficiari ai serviciilor noastre. Nu au fost lasati singuri, ci au alergat impreuna cu persoanele publice care ii apreciaza pe pacientii nostri pentru forta de care dau dovada si care se lasa inspirati de povestile de viata ale celor care gasesc puterea sa zambeasca, sa lupte, in ciuda diagnosticului.
"Am alergat si anul acesta cu Ciprian, o spun de fiecare data: eu sunt alergatorul, el este campionul. Tot ca de fiecare data, am parcurs km cu zambetul pe buze, pe mine Ciprian ma inspira sa vad viata altfel. Paradoxal, desi e o competitie de alergare, de efort, ma ajuta sa imi propun sa reduc viteza in viata de zi cu zi, sa iau lucrurile mai usor", spune Doru Todorut care in aproape 10 editii a facut echipa cu Ciprian.
Sprijin pentru #Eroine a fost, printre alte persoane din spatiul public, si Carmen Bruma, care nu s-a aflat la prima experienta de genul acesta. "E o bucurie sa poti sa dai din timpul tau celor care stau in permanenta cu frica de viitor la purtator – despre cum arata acesta, cat de lipsit de dureri poate sa fie. Pare ca noi ii incurajam, dar de fapt pentru mine e exact invers. Ele ma incarca pe mine cu motivatie, putere ,energie si constiinta faptului ca putem face multe si ca trebuie sa ne bucuram, sa pretuim mai mult ce avem, cum suntem", spune aceasta.
Alte persoane publice care au insotit pacientii HOSPICE pe parcursul cursei: Andrei Rosu, Alex Dona, Daniel Nitoiu, Christina One, Andra Marinescu, Raluca Kisescu, Gianina Corondan, Marius Ionita, Roxana Niculae, Emanuel Cirstea.
Alergatorilor care au optat pentru una dintre curse (2,5 km, 10 km, 21 km, stafeta, 42 km), li s-au adaugat sutele de donatori care i-au sustinut pe conturile de Galantom, zecile de voluntari, sponsorii, partenerii si prietenii fundatiei. Zecile de voluntari au fost gazdele alergatorilor, atat la cortul HOSPICE, cat si la punctul de hidratare.
 
Sponsorii evenimentului sunt: Kaufland Romania, Servier, Michelin Romania, BCR, Leviatan Design, Ubitech, Coca-Cola HBC Romania, Bearing Point, Fair Value, Regnology, Mass Mutual, Auto Cobalcescu, Engie, Kellogg si Tremend Software Consulting.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
noark
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
concelex
quadratum
leviatan
CDS
rigips
FRONTALE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander