Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - ADUC: Nou presedinte, ales cu unanimitate de voturi
ADUC: Nou presedinte, ales cu unanimitate de voturi
Utilaje & Echipamente Publicat de Cosmin Dincu 30 Ian 2018 08:24
Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC) informeaza ca vineri, 26 ianuarie 2018, a avut loc Adunarea Generala a membrilor organizatiei. In cadrul sedintei, a avut loc si alegerea noului presedinte. Cu unanimitate de voturi a fost ales presedinte ing. Catalin-Constantin Seretean, General Manager al Wirtgen Group Romania.
Noul presedinte, Catalin-Constantin Seretean, nascut la 1 aprilie 1962, este director general si co-administrator (impreuna cu cetateanul german Mathias Pichler) al firmei Wirtgen Romania, inregistrata la ONRC in anul 2003. Noul presedinte il inlocuieste in functie pe Alexandru Badea, director general al companiei Ascendum Machinery, distribuitorul utilajelor marca Volvo in Romania.
Potrivit statutului, noul presedinte va sustine ADUC in ceea ce priveste indeplinirea principalului scop al asociatiei: acela „de a sprijini dezvoltarea activitatii economice si a investitiilor in domeniul utilajelor si echipamentelor de constructii, formarea si perfectionarea profesionala, primirea si oferirea de informatii tehnice si juridice necesare dezvoltarii, consultanta, etica profesionala, arbitraj intre firmele membre, editarea unui buletin al asociatiei si de a reprezenta interesele asociatilor sai, la solicitarea acestora, cat si din proprie initiativa, in raport cu autoritatile romane si straine, cu agentii economici sau cu alte institutii nonguvernamentale din tara si strainatate”.
Dupa cum explica managerii organizatiei, „in vederea realizarii scopului pentru care a fost infiintata si a indeplinirii actiunilor pe care le initiaza, ADUC colaboreaza cu organele centrale si locale ale administratiei de stat, cu camerele de comert nationale si teritoriale din tara si strainatate cu alte institutii sau organizatii nonguvernamentale”. Pentru informatii suplimentare, www.aduc.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19C4E FORUMTeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere