Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Radu Diaconu este noul lider al echipei Radu si Asociatii SPRL, din luna noiembrie
Radu Diaconu este noul lider al echipei Radu si Asociatii SPRL, din luna noiembrie
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 09 Nov 2020 15:31
Incepand cu 1 noiembrie 2020, Radu Diaconu (foto) preia conducerea practicii de consultanta juridica a Radu si Asociatii SPRL (societatea de avocatura afiliata EY Romania) de la Dragos Radu, cel care a condus societatea de avocati in ultimii 8 ani.
Radu Diaconu face parte din echipa Radu si Asociatii din 2013 si a devenit partener asociat in 2017.
Radu are experienta vasta in acordarea de asistenta juridica atat investitorilor strategici, cat si celor financiari intr-o gama larga de tranzactii pe piata romaneasca. Cu studii juridice si economice, inclusiv un doctorat in reglementarea institutiilor financiare, expertiza lui acopera atat zona de fuziuni si achizitii, cat si pe cea a operatiunilor de finantare. De-a lungul timpului, Radu a oferit asistenta juridica in numeroase domenii - industrie, energie, sectorul financiar, real estate si FMCG.
Echipa Radu si Asociatii SPRL este formata, in prezent, din 45 de avocati specializati in consultanta juridica si litigii. Membra a grupului Ernst & Young Global Ltd, Radu si Asociatii SPRL lucreaza in mod integrat alaturi de profesionisti din toate domeniile de expertiza ale EY, respectiv consultanta fiscala, asistenta in tranzactii, consultanta in afaceri si audit. 
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom
hidroplasto
Ubitech
rigips
leviatan
leviatan
FRONTALE
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere