Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CIS Gaz deschide o sucursala in Egipt si participa la proiectul Hayah Karima
CIS Gaz deschide o sucursala in Egipt si participa la proiectul Hayah Karima
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 26 Feb 2024 12:21
Cis Gaz, companie romaneasca cu peste 30 de ani de activitate in constructii-montaj conducte colectoare de transport si distributie gaze naturale, precum si instalatii tehnologice de suprafata, continua procesul de expansiune si consolidare a prezentei in Egipt prin deschiderea unei sucursale in Cairo si livreaza primele echipamente fabricate in Romania in cadrul proiectului Hayah Karima derulat de catre guvernul egiptean.
Hayah Karima este cel mai mare proiect national derulat de catre statul egiptean prin care peste 1.400 de sate si orase mici si mijlocii vor fi racordate la reteaua de gaze naturale. In cadrul acestui program, Cis Gaz, in consortiu cu Total Gaz, vor livra statii de reglare si masurare a gazelor naturale fabricate in Romania. Echipamentele, constand in 22 de statii de reglare si masurare a gazelor naturale, precum si echipamentele necesare imbunatatirii a noua statii mai vechi, urmeaza sa ajunga in Egipt pana la finalul lunii martie a acestui an. Beneficiarul proiectului este compania de gaz egipteana Egyptian Natural Gas Holding Company (EGAS).
"Strategia noastra pe termen lung urmareste o crestere durabila si sustenabila, bazata pe o evolutie robusta, iar Egiptul este o piata in continua crestere, cu o dezvoltare accelerata a infrastructurii gazelor naturale, ca de altfel in cam toate tarile din nordul Africii. Noua sucursala va imbunatati capacitatea Cis Gaz de a deservi clientii din regiune, fiind un pas strategic in cresterea si inovarea continua a serviciilor si a solutiilor companiei si in afara granitelor tarii”, declara Sebastian Calugar, CEO Cis Group.
 
 
Noua sucursala Cis Gaz urmeaza sa devina operationala pana la finalul primului semestru din acest an si va beneficia de infrastructura, tehnologie si personal specializat pentru a asigura implementarea unor proiecte complexe, inclusiv cele vizate de cooperarea dintre compania romaneasca si Town Gas, cea mai mare companie de distributie de gaze naturale din Egipt. In toamna anului trecut Cis Gaz a semnat un memorandum de cooperare cu Town Gas, care s-a concretizat prin semnarea contractului de joint venture la inceputul acestui an, prin care cele doua companii vor sustine in comun proiecte reciproc avantajoase in domeniul transportului si distributiei gazelor naturale pe ambele piete.
In plus, in aceasta perioada, reprezentantii CisGaz au participat la Forumul Economic Italia-Romania, care a avut loc la Roma, si la targul international EGYPES 2024. Organizat in perioada 19-21 februarie 2024, EGYPES (Egypt Petroleum Show) este unul dintre cele mai importante evenimente regionale din industria de petrol si gaze naturale. Este pentru al doilea an cand compania participa la targul international cu propriul stand pentru a-si prezenta serviciile si produsele in vederea identificarii si valorificarii unor noi oportunitati de cooperare in sectorul energetic. In acest an, companiile romanesti care au participat la EGYPES au fost CisGaz, Comes, Armax Gaz si Euro Gas Systems.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
noark
quadratum
theda mar
ness project
EDIT-Structural
leviatan
Ubitech
CDS
concelex
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
rigips
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander