Agenda Constructiilor
Duminica, 27 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR organizeaza concurs de solutii pentru constructia taberei "Help Campus"
OAR organizeaza concurs de solutii pentru constructia taberei "Help Campus"
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 22 Sep 2022 09:34
Filiala Teritoriala Bucuresti a O.A.R. si Asociatia Help Autism, prin Anuala de Arhitectura Bucuresti 2022, cu sprijinul ASAR si AMAIS, anunta oficial lansarea concursului de solutii „Tabara Help Campus”. Sunteti invitati sa participati la evenimentul de lansare care are loc marti, 27 septembrie, incepand cu ora 18,30, la Refugiu Urban (Palatul Universul, strada Ion Brezoianu nr.23).
Scopul acestui concurs este de a selectiona, in vederea atribuirii contractului de proiectare, cea mai bună solutie pentru „Help Campus” - prima tabara incluziva dedicata copiilor si tinerilor cu autism, precum si cu orice dizabilitate / indiferent de abilitate. Proiectul pune accentul pe terapie si experienta, acestea fiind oferite intr-un cadru ce dezvolta un echilibru intre un mediu controlat si securizat si unul care incita simturile si abilitatile copiilor. Aici vor avea loc programe complexe de dezvoltare a autonomiei si a independentei si experientei mixte copii-familie cu scopul de a introduce aceste invataturi in viata de zi cu zi.
Concursul de solutii „Tabara Help Campus” este organizat de Filiala Bucuresti a O.A.R., in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2022, cu ocazia implinirii a 20 de ani de Anuala bucuresteana.
Anuala de Arhitectura Bucuresti este unul dintre cele mai importante evenimente de arhitectura din Romania. Evenimentul a promovat publicului larg cele mai bune lucrari de arhitectura realizate la noi si a generat initiative care au contribuit la transformarea perceptiei asupra calitatii mediului construit si a profesiei de arhitect. Concursul de solutii „Tabara Help Campus” continua acest efort si are ca obiectiv realizarea unei arhitecturi valoroase, incluzive, un exemplu pentru programul de tabere din Romania.
Tema de proiectare a fost realizata cu ajutorul reprezentantilor AMAIS, asociatie cu experienta de sapte ani in proiectare incluziva, accesibilizare si proiecte sociale pentru persoane cu si fara dizabilitati.
Initiatorul demersului este Asociatia Help Autism, aceasta urmand sa devina beneficiarul proiectului contractat in urma concursului de solutii.
Misiunea Asociatiei Help Autism este de a creste sansele copiilor cu autism de a se dezvolta la potentialul lor si de a se integra social.
Concursul este organizat de catre Filiala Teritoriala Bucuresti a O.A.R. si Anuala de Arhitectura Bucuresti 2022 in conformitate cu prevederile Ghidului de bune practici in organizarea concursurilor de solutii O.A.R., publicat in 2018, cu respectarea prevederilor legislatiei in vigoare privind atribuirea contractelor de achizitie publica.
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
Acvatot 2019
strabag nivel 1
MAKITA
FRONTALE
rigips
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu