Agenda Constructiilor
Vineri, 27 Septembrie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KUMA Romania sarbatoreste 25 de ani de excelenta si activitate neintrerupta in 2024
KUMA Romania sarbatoreste 25 de ani de excelenta si activitate neintrerupta in 2024
Izolatii & Finisaje Publicat de AG&F 29 Aug 2024 06:20
KUMA a fost una dintre primele firme scandinave care au intrat pe piata din Romania. In 1999, KUMA a inceput productia la Campina, jud. Prahova, dezvoltandu-se treptat si ajungand in 2006, in urma unei investitii de tip greenfield in Banesti, sa functioneze intr-o facilitate de productie moderna. Compania si-a consolidat pozitia de lider in productia si exportul de concepte de inalta calitate, specializandu-se in lavoare si blaturi personalizate care imbina designul nordic cu inovatia si sustenabilitatea.
 
Concepte durabile pentru bai si bucatarii
Intr-o perioada in care ceramica si portelanul dominau, KUMA a avut curajul de a crede intr-o solutie diferita si durabila pentru proiectele de amenajari interioare, introducand pe piata romaneasca conceptele din compozit pentru baie.
Conceptele KUMA demonstreaza rezistenta in timp, cu o durata de viata de peste 20 de ani, si se disting prin calitatea superioara, dovedita prin certificarile emise de INTERTEK Group Plc - o companie recunoscuta la nivel international. Lavoarele KUMA contin pana la 80% materiale naturale de cea mai buna calitate, de provenienta locala, iar toate materialele au certificate de calitate si conformitate.
 
 
KUMA - partener de incredere, cu un portofoliu vast de proiecte 
Angajamentul pentru excelenta si colaborarea cu arhitecti si designeri au permis dezvoltarea de solutii personalizate atat pentru spatii private, cat si publice.De la cladiri rezidentiale la proiecte de anvergura precum HoReCa, birouri, mall-uri, scoli, aeroporturi, spitale, vase de croaziera - KUMA dezvolta concepte durabile care pun in valoare spatiile prin eleganta si functionalitate.
 
 
Excelenta in designul nordic 
Compania se remarca prin flexibilitatea si capacitatea sa de a inova in design, raspunzand oricarei solicitari - de la lavoare standard, economice, la produse speciale care ofera optiuni multiple in ceea ce priveste forma, dimensiunile si culorile, pana  la gama CUSTOM-MADE, care include solutii cu grad inalt de personalizare.
Lavoarele si blaturile KUMA sunt produse durabile, reprezentand economie de costuri pe termen  lung si, in acelasi timp, grija fata de mediu. Realizate din materiale compozite, conceptele KUMA redefinesc limitele posibilitatilor, oferind o alternativa convingatoare la optiunile ceramice clasice.
  
 
Echipa KUMA
In procesul dezvoltarii produselor KUMA, angajatii sunt incurajati sa propuna si sa gestioneze proiecte de design de mare complexitate, fiind stimulati sa gaseasca solutii inovatoare. KUMA reprezinta un mediu de lucru motivant, conceptele fiind rezultatul unui efort colectiv, ce reuneste creativitatea si excelenta in productie. 
KUMA nu inseamna doar produse, ci si echipe dedicate, care lucreaza zi de zi cu pasiune si atentie la detalii. La KUMA, fiecare proiect reprezinta o poveste scrisa cu dragoste si profesionalism, demonstrand ca frumusetea si functionalitatea pot coexista armonios.
  
 
Certificari
Inca din 2005, KUMA a investit in certificari pentru a dovedi competenta, credibilitatea si calitatea produsului oferit clientului. Fie ca este vorba de inspectii si certificari, de alegerea furnizorilor de materii prime sau a partenerilor din lantul de distributie, KUMA se bazeaza in deciziile sale pe calitate si pe plus valoarea pe care o poate oferi clientilor sai. Certificarile KUMA pentru calitate (ISO 9001-2015), pentru mediu (ISO 14001-2015), pentru aprovizionare responsabila (BES6001-British Environmental Standard 3.2) si pentru securitate si sanatate la locul de munca (ISO 45001-2018) - reprezinta o carte de vizita, alaturi de portofoliul nostru impresionant de proiecte finalizate cu succes.
 
 
Sustenabilitate si grija fata de mediu
KUMA isi consolideaza continuu prezenta in cadrul sectoarelor de piata existente. Pe termen lung, doar acele companii care au  dezvoltat solutii durabile pentru a aborda provocarile contemporane isi vor mentine competitivitatea. Prin urmare, sustenabilitatea este o componenta integrata in strategia corporativa si in activitatile zilnice ale KUMA. Conceptele KUMA sunt produse intr-un mod responsabil, respectand cerintele de mediu, de la achizitia materiilor prime si managementul proceselor de fabricatie, pana la livrare. Colaboram cu furnizori care impartasesc aceleasi valori, ne asiguram ca materiile prime sunt eco-friendly si respectam legislatia cu privire la gestionarea deseurilor. Grija fata de mediu se reflecta si in investitia KUMA din 2023: o centrala fotovoltaica autoconsum, pentru utilizarea energiei regenerabile. 
 
Camelia Olesen, Director Executiv: "La KUMA Romania ne optimizam produsele, reducand consumul la toate nivelurile si ne concentram sa gasim materii prime durabile, cu amprenta de carbon redusa. Suntem in masura sa oferim partenerilor nostri posibilitatea de a calcula amprenta de carbon pentru orice produs KUMA. Scopul nostru este acela ca firma sa functioneze folosind energie regenerabila, investind in panouri fotovoltaice - fiind intr-o regiune cu aproximativ 280 de zile de soare pe an. Succesul KUMA se bazeaza pe trei piloni fundamentali - sustenabilitate, calitate, personalizare - inclusiv valori precum grija pentru angajati si mediu, inovatie si excelenta. KUMA ROMANIA continua sa fie interesata sa dezvolte cooperarea cu clientii sai, oferind solutii durabile care sa raspunda nevoilor lor specifice. Intotdeauna, KUMA raspunde cu promptitudine oricaror cerinte".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
AUGUST 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 184 (August 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
DRS
CDS
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
ELECTROGRUP
noark
concelex
BogArt
SSAB
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
ness project
theda mar
konsent
Arduro
EDIT-Structural
rigips
viarom
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander