Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - mindit.io: Dezvoltatorul de software estimeaza afaceri de 45 milioane lei in 2021
mindit.io: Dezvoltatorul de software estimeaza afaceri de 45 milioane lei in 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 20 Dec 2021 13:17
mindit.io, companie romaneasca specializata in dezvoltarea de software, anunta ca va incheia anul 2021 cu o cifra de afaceri de aprox. 45 milioane lei, in crestere cu 40% fata de 2020.
Lansata pe piata in urma cu sase ani, mindit.io ofera servicii complexe de dezvoltare software catre companii Enterprise, dar si startup-uri care isi propun obtinerea unui avantaj competitiv prin utilizarea tehnologiei de top.
„Ultimii doi ani au insemnat pentru noi evolutie, pe langa incertitudinea evidenta de care ne-am lovit cu totii. Majoritatea clientilor nostri au considerat ca proiectele dezvoltate impreuna sunt strategice pentru businessul lor si au continuat sa investeasca, iar noi am fost alaturi de oamenii din echipa cu reactii rapide fata de nevoile lor in schimbare. Astfel am reusit sa obtinem rezultate remarcabile si vizam, in continuare, o crestere exponentiala, preponderent pe pietele externe”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io
Cu privire la echipa mindit.io si la oamenii din spatele povestii, Lucia Stoicescu adauga ,,Pentru noi, a fost mereu vorba despre oameni. Credem cu tarie ca evolutia de care se bucura compania se datoreaza in proportie de 100% oamenilor pe care ii avem alaturi zi de zi: de la colegii din mindit.io si pana la parteneri, promovam acelasi set de valori care a devenit epicentrul culturii noastre. Punem oamenii pe primul plan si ultimii 6 ani ne-au demonstrat nu doar ca poti construi un business sustenabil asa, ci si ca poti sa il cresti exponential odata cu intreaga echipa.”
Compania a inregistrat rezultate pozitive de la an la an, chiar si in perioada recenta, marcata de pandemie. Cea mai importanta constanta a ecosistemului mindit.io a fost cultura organizationala, care le-a oferit oamenilor contextul de a se adapta si recalibra rapid la schimbarile majore din ultimii 2 ani. Increderea, flexibilitatea, elementul intraprenorial, feedback-ul constant si invatarea continua sunt doar cateva dintre carateristicile culturii pe care compania o promoveaza inca de la inceputuri
 
mindit.io se extinde la nivel national si deschide birouri la Iasi si Sibiu
In prezent, echipa mindit.io este formata din peste 180 de specialisti software, cu un nivel ridicat de expertiza intr-o varietate de tehnologii din zonele: Backend Development, Frontend Development, Enterprise Integration (IBM, Tibco), Business Intelligence (Microsoft si alte tehnologii), Relational Databases, Cloud, Container Orchestration, NoSQL si Mobile Development. Compania a anuntat anul acesta parteneriatul cu Microsoft pe Data Analytics si Cloud Platform si parteneriatul cu Tibco.
Pentru urmatoarea perioada, compania are in plan sustinerea ritmului accelerat de dezvoltare si cresterea echipei intr-un mod sustenabil, care sa permita pastrarea culturii organizationale. Astfel, mindit vizeaza deschiderea a doua noi birouri, in Sibiu si Iasi, care sa completeze harta prezentei nationale a echipei mindit.io si intentioneaza sa-si extinda echipa din Cluj. Compania isi doreste sa aiba un impact cat mai mare privind modul in care poate dezvolta un business in Romania, impact care este sustinut de oamenii care produc o schimbare in fiecare zi in cadrul mindit.io, din toate colturile tarii.
 
Regiunile DACH si US, in vizorul mindit.io pentru 2022
Circa 90% din activitatea companiei este reprezentata de servicii realizate catre pietele externe, printre care Elvetia, Germania, Franta si SUA, iar principalele industrii in care activeaza clientii mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking, foodtech. Potrivit reprezentantilor, anul viitor compania se va concentra pe consolidarea pozitionarii in regiunile DACH (Germania, Austria si Elvetia) si SUA, dar va avea in vedere si dezvoltarea unor noi oportunitati pe alte piete europene, printre care se numara si Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg).
mindit.io detine un portofoliu vast de proiecte, care se remarca prin specificitatea domeniilor si tehnologiilor folosite (ex. Software pentru instrumentele financiare de investitii), complexitate ridicata (ex. integrari ERP), securitate si performanta crescute (ex. contributia la un proiect in cadrul unuia dintre cele mai avansate sisteme medicale din lume), precum si volumul foarte mare de date utilizate (ex. proiectele din segmentul retail).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
strabag nivel 1
siniat
Ubitech
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
concelex
viarom
rigips
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CDS
quadratum
MAKITA
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander