Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RIVO CONSTRUCT: Partenerul de incredere in tamplaria din PVC Salamander
RIVO CONSTRUCT: Partenerul de incredere in tamplaria din PVC Salamander
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 12 Sep 2023 13:50
 
De-a lungul celor peste 15 ani de activitate in domeniul tamplariei din PVC, RIVO CONSTRUCT a avut oportunitatea de a lucra la proiecte cu amploare si complexitate diversa: apartamente, vile, hale industriale, cladiri de birouri si multe altele. Cu o abordare pragmatica si orientata spre satisfactia clientilor, RIVO CONSTRUCT s-a impus ca distribuitor de termopane Salamander intr-o piata extrem de competitiva.
 
Servicii profesionale
RIVO CONSTRUCT se angajeaza sa furnizeze servicii de cea mai inalta calitate, punand la dispozitia clientilor o gama completa de servicii:
• Ofertare Rapida: suntem constienti de importanta timpului clientilor nostri, asa ca ne straduim sa facem oferte rapide si precise. In plus, am creat un calculator termopane online, cu preturi instant pentru cateva tipologii standard de ferestre;
• Masuratori Exacte: inainte de a incepe productia, efectuam masuratori precise pentru a ne asigura ca produsele noastre se potrivesc perfect in spatiul dorit;
• Productie Moderna: toate produsele sunt fabricate intr-o unitate moderna, utilizand cele mai recente tehnologii si echipamente;
• Livrare Punctuala: intelegem importanta respectarii termenelor de livrare, de aceea ne angajam sa livram produsele la timp;
• Garantie Extinsa: ne angajam sa oferim produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, astfel incat toti clientii sa se bucure de produse fiabile si durabile.
 
Produse de calitate superioara
Calitatea materialelor utilizate in tamplaria din PVC reprezinta un aspect esential pentru durabilitate si performanta. "La RIVO CONSTRUCT, comercializam doar ferestre cu 3 garnituri de etansare din seriile greenEvolution 76, bluEvolution 82 si bluEvolution 92. Acestea asigura o izolare termica si fonica excelenta, contribuind la confortul si economiile energetice ale cladirii.
Ne preocupam de siguranta si confortul clientilor nostri, motiv pentru care toate produsele sunt echipate standard cu feronerie perimetrala antiefractie, microventilatie, sistem anti-actionare gresita si manere Secustik cu inchidere graduala. Astfel, ne asiguram ca produsele arata bine si ofera niveluri ridicate de securitate si confort.
Pentru a asigura cea mai buna izolare termica, utilizam doar sticla cu bagheta calda (WarmEdge) ceea ce contribuie la reducerea pierderilor de caldura si la cresterea eficientei energetice a cladirii.
Deoarece fiecare proiect are nevoi unice, comercializam o gama variata de usi de exterior din PVC, pentru intrare, cu peste 60 de modele disponibile, si usi din aluminiu, cu peste 50 de modele. Avem solutii pentru toate gusturile si cerintele, astfel incat fiecare client sa poata gasi produsul perfect", au explicat reprezentantii RIVO CONSTRUCT.
 
Montaj Profesionist
Un montaj corect este esential pentru performanta si durabilitatea tamplariei din PVC cu geamuri termopan. "La RIVO CONSTRUCT, oferim servicii de montaj profesionist, efectuat de echipe cu know-how specific. Utilizam materiale de inalta calitate, precum benzi de etansare, banda precomprimata si ancore pentru a asigura o etansare perfecta si o instalare sigura. 
Cu o experienta vasta si recenzii pozitive de la clienti multumiti ne luam un angajament ferm fata de calitate si satisfactia clientilor. Cu servicii complete, produse de inalta calitate si personal calificat, consideram ca suntem alegerea potrivita pentru proiectele dumneavoastra de tamplarie din PVC", au adaugat reprezentantii companiei. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
EDIT-Structural
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
siniat
concelex
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
MAKITA
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ness project
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander