Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ANP: Licitatie pentru constructia de pavilioane pentru detentie de 20 milioane euro
ANP: Licitatie pentru constructia de pavilioane pentru detentie de 20 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 18 Ian 2024 06:25
Mai multe pavilioane pentru detentie, a cate 100 de locuri cu regim deschis, vor fi construite in cadrul a 12 penitenciare din tara si a unui centru pentru detentie. Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a publicat in cadrul SEAP anuntul de participare la licitatie pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si constructii ale celor 13 pavilioane, valoarea estimata a acordului-cadru fiind de aproape 101 milioane de lei (circa 20 de milioane de euro), fara TVA. Durata contractului este de 18 luni.
Cele 13 pavilioane vor reprezenta constructii tip, urmand a fi construite in cadrul penitenciarelor din Targu Mures, Satu Mare, Codlea, Jilava, Ploiesti (Moara Noua - com. Berceni), Mioveni, Drobeta-Turnu Severin, Targu Jiu, Focsani, Vaslui, Constanta - Poarta Alba, Tulcea, precum si in cadrul centrului de detentie Tichilesti. 
Cladirea tip, al carei concept a fost elaborat de compania Rugby Construct, va avea o suprafata construita de 812,51 mp si regim de inaltime parter. Constructia va cuprinde 10 camere de detentie, alcatuite din 3 volume: camera propriu-zisa, grupul sanitar si depozitarea, dezvoltate in lungul cladirii, proiectate in module de cate doua camere in oglinda si cate o camera in capat. Camerele de detentie au, in medie, o arie utila de aproximativ 41 mp pentru 10 persoane, respectandu-se minimum individual de 4 mp, in conformitate cu reglementarile specifice.
Cladirile vor fi ridicate pe structuri pe cadre din europrofile laminate cu fundatii izolate de beton armat si planseu de beton la partea superioara. Structura sarpantelor va fi realizata tot din europrofile. Peretii exteriori vor fi din panouri tristrat, cu izolatie de vata minerala de 15 cm si finisat la interior cu placaj dublu de fibrociment.
In cadrul acordului-cadru vor fi atribuite cinci contracte subsecvente, achizitia fiind organizata pe cinci loturi, in functie de zona geografica a beneficiarilor, astfel: 
  • Lotul 1 - constructia de pavilioane in cadrul penitenciarelor Targu Mures si Satu Mare;
  • Lotul 2 - constructia de pavilioane in cadrul penitenciarelor Codlea, Jilava, Ploiesti (Moara Noua - com. Berceni) si Mioveni;
  • Lotul 3 - constructia de pavilioane in cadrul penitenciarelor Drobeta-Turnu Severin si Targu Jiu;
  • Lotul 4 - constructia de pavilioane in cadrul penitenciarelor Focsani si Vaslui;
  • Lotul 5 - constructia de pavilioane in cadrul penitenciarelor Constanta - Poarta Alba, Tulcea si al centrului de detentie Tichilesti.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la 15 februarie 2024, ora 15:00.
In vederea evaluarii ofertelor, componenta financiara va avea o pondere de 40%,, iar cea tehnica de 60%, astfel: experienta specialistilor (30%), demonstrarea unei abordari si a unei metodologii adecvate de implementare a contractului (15%) si perioada de garantie a lucrarilor (15%).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
siniat
leviatan
CDS
BogArt
viarom
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
noark
Arduro
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
konsent
strabag nivel 1
rigips
MAKITA
ness project
quadratum
theda mar
concelex
SSAB
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander