Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CONCELEX si Terra Gaz Construct castiga si construiesc Parcul Stiintific Novum Forum
CONCELEX si Terra Gaz Construct castiga si construiesc Parcul Stiintific Novum Forum
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 26 Ian 2024 17:04
Asocierea formata din companiile Concelex (lider), Terra Gaz Construct, Concelex Engineering, Cubicon Invest si Mansart Corporate a castigat contractul pentru proiectarea si executia cladirii Parcului Universitar Stiintific si Tehnologic "Novum Forum", ce va fi construit in comuna Livezeni, judetul Mures. Valoarea contractului este de 126,88 milioane de lei (fara TVA), durata de implementare a acestuia fiind de 28 de luni. Beneficiarul investitiei este Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mures.
 
La licitatie au mai transmis oferte alti doi ofertanti, respectiv:
  1. Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti companiile Tekton Engineers & Partners, Terratest Geotehnic SA, Zoork, IFMA, Linde Gaz Romania, AFA Special Logistic, Arima Electroinstal si Square Bau;
  2. Asocierea Construct Mapcom (lider) - EB Hungary Invest, avand ca subcontractanti si terti companiile Oanta Telecom, SST Grup Transilvania, Progir Proiectare Constructii, Ascensor Advertising, ADI Proiect, Instaldi, Hospital Technical Solutions, MD Climaterm si Archdesign.
Proiectul prevede constructia unei cladiri S+P+3E (Cladirea C4), cu o suprafata desfasurata totala de 7.291 mp, si va include o receptie, departament imagistica, unitate de primiri urgente, incubator, spatii pentru studenti, birouri, spital cu bloc operator si ATI, precum si sali de conferinte. Corpul de cladire va fi eficient energetic conform standardului NZEB.
Studiul de Fezabilitate al proiectului a fost elaborat de Head Made Architecture, din Bucuresti, ca proiectant general. Proiectantul de structura este Tekton Engineers & Partners, proiectantul instalatiilor este CSP Proiect Line, devizele au fost realizate de Cartacom, iar studiul energetic pentru proiectarea NZEB de Ecovert Construct. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
rigips
BogArt
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
noark
concelex
viarom
quadratum
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan
Ubitech
siniat
konsent
Acvatot 2019
CDS
SSAB
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander