Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CRAIOVA: Servicii de consultanta pentru un nou grup energetic la Electrocentrale
CRAIOVA: Servicii de consultanta pentru un nou grup energetic la Electrocentrale
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Oct 2023 14:07
Societatea Electrocentrale Craiova a publicat in SEAP un anunt de participare la licitatia pentru atribuirea serviciilor de consultanta (de tip Owner's Engineer) pentru implementarea unui grup pe gaz natural, pentru constructia unui bloc energetic de circa 295 MW pe gaz natural la Electrocentrale Craiova SA. Valoarea estimata a contractului este de 14 milioane de lei, iar durata de implementare a acestuia a fost stabilita la 60 de luni.
Consultantul ce va fi selectat prin aceasta licitatie va trebui sa analizeze Studiul de Fezabilitate existent, sa elaboreze documentatia necesara optimizarii SF, sa pregateasca documentele si participarea in procedura de achizitie pentru atribuirea contractului de lucrari de constructii aferent, sa acorde suport managerial pentru administrarea contractului de finantare si sa monitorizeze si sa coordoneze executia lucrarilor de implementare a proiectelor, in calitate de inginer reprezentant al beneficiarului.
Termenul-limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la 21 noiembrie 2023, acestea urmand a fi departajate pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% si cea tehnica de 60% (demonstrarea unei abordari si a unei metodologii corespunzatoare pentru realizarea activitatilor si obtinerea rezultatelor in cadrul contractului, respectiv calificarea si experienta profesionala a personalului desemnat pentru executarea contractului).
Potrivit Caietului de sarcini, noul grup energetic va include un ciclu combinat cu turbina pe gaze - abur (CCGT) pentru producerea de energie electrica, impreuna cu sistemele si instalatiile auxiliare necesare functionarii in conditii de siguranta. Instalatia va fi constituita din doua turbine de gaze, doua cazane recuperatoare cu recuperarea caldurii sub forma de abur si o turbina cu abur.
Turbina cu gaze va avea o putere instalata de 95 MWe, iar cea cu abur, cu condensatie, de circa 105 MWe. Noul bloc energetic va avea o putere electrica bruta de circa 300 MWe.
Valoarea investitiei in noul grup energetic este de 1,28 miliarde lei si ar putea fi pus in functiune in anul 2026.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
concelex
konsent
BogArt
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
SIGM
noark
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
siniat
ness project
MAKITA
viarom
Arduro
CDS
EDIT-Structural
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander