Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Edelstein Group investeste 60 milioane euro in ansamblul rezidential Diamond
Edelstein Group investeste 60 milioane euro in ansamblul rezidential Diamond
Info-Santiere Publicat de AG&F 09 Ian 2024 11:04
Grupul Edelstein, jucator consacrat in investitii si dezvoltare imobiliara, anunta lansarea proiectului imobiliar Diamond in Cluj-Napoca, marcand o noua etapa in evolutia peisajului imobiliar local. Amplasat strategic intr-o zona care promite sa devina un hub de interes, complexul va oferi 69 de apartamente premium, alaturi de un mix variat de spatii functionale. Dezvoltatorul estimeaza finalizarea celei dintai etape din proiect in prima jumatate a lui 2026.  
Lansarea pe piata a conceptului Diamond reprezinta inca un pas strategic pentru Grupul Edelstein, ce isi propune ca prin acest nou proiect sa continue succesul inregistrat la Herculane 1 amplasat in cartierul Gheorghieni din Cluj-Napoca, proiect recent incheiat, care i-a reconfirmat pozitia de dezvoltator imobiliar de incredere si potentialul pe segmentul cladirilor premium. Noul proiect este aliniat cu nevoile unei comunitati mature, preocupata de calitatea investitiei si durabilitatea in timp a cladirilor. 
Cu o investitie totala de peste 60 milioane euro, desfasurata in 3 etape, conceptul imobiliar Diamond intentioneaza sa creeze un echilibru intre traditie si contemporaneitate, avand la baza atentia pentru detaliu, cat si selectia riguroasa a materialelor durabile si inovatoare. Ansamblul ofera 69 de apartamente premium si 492 de locuri de parcare, alaturi de un mix variat de spatii functionale, incluzand un supermarket, magazine mici, un restaurant, hotel, spatii de birouri, centru de servicii medicale, magazine de proximitate, dotari sportive, precum si spatii pentru industrii creative si o gradinita.  
Amplasarea strategica a complexului, la intrarea in cartierul Borhanci, in proximitatea Nodului 13 al viitoarei Centuri Metropolitane, garanteaza conexiuni rapide catre centrul orasului. In plus, prin diversitatea facilitatilor disponibile, Diamond vizeaza sa devina epicentrul zonei, contribuind la modelarea acesteia ca un centru de interes. De asemenea, pozitionarea sa in apropierea viitorului Spital Regional de Pediatrie faciliteaza accesul la diferite servicii medicale. 
 
 
"In viziunea noastra, constructiile au puterea de a crea comunitati, de a le dinamiza, de a genera crestere si de a transforma industrii. De aceea, Diamond, la fel ca toate proiectele pe care le dezvoltam in cadrul grupului Edelstein, atat prin conceptul propriu, cat si prin executia lor sunt la un standard de calitate ce ramane nealterat de-a lungul timpului. 
Proiectul Diamond reprezinta nu doar o investitie imobiliara, ci un angajament profund fata de evolutia durabila a Clujului, marcand o tranzitie semnificativa a cladirilor rezidentiale catre un nou standard de calitate. Acest ansamblu integreaza tehnologii avansate si facilitati de top pentru a satisface nevoile unei comunitati mature si orientate spre durabilitate. Totodata, datorita designului distinct si atemporal, Diamond se impune ca un simbol arhitectonic cu potential urbanistic, contribuind esential la transformarea zonei intr-un hub de interes”, a declarat Iulian Iuga, Co-Fondator Edelstein Group.  
Conceptul arhitectural al complexului este definit de mai multe corpuri de cladiri dispuse armonios, cu un accent urbanistic de 10 etaje care, odata implementat, are potentialul de a deveni un simbol arhitectonic al zonei. Silueta complexului va fi compusa dintr-un volum omniprezent de grafit, geometrizat la baza si slefuit la etajele superioare cu fete atat reflectorizante, cat si transparente, amintind de un diamant. 
Faza initiala a proiectului va include imobile adiacente cu destinatie de locuire si comercial, fiecare cu un design distinct si complementar. A doua faza va adauga cladirile serviciilor conexe si a gradinitei, cu un spatiu verde dedicat de 1500 mp, iar faza finala va include implementarea corpului in forma de diamant, consolidand astfel impactul urbanistic al intregului ansamblu. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
noark
siniat
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CDS
EDIT-Structural
leviatan
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
SSAB
BogArt
Arduro
concelex
konsent
rigips
Ubitech
MAKITA

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander