Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Hotarare favorabila a Tribunalului Bucuresti pentru dezvoltarea One Lake Club
Hotarare favorabila a Tribunalului Bucuresti pentru dezvoltarea One Lake Club
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Ian 2024 13:54
Dezvoltatorul One United Properties a anuntat ca Tribunalul Municipiului Bucuresti a respins in totalitate cererea de chemare in judecata formulata de Primaria Municipiul Bucuresti si de primarul Nicusor Dan referitoare la anularea si suspendarea autorizatiei de construire aferenta dezvoltarii ansamblului rezidential One Lake Club. Hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
"Asa dupa cum conducerea societatii a mentionat anterior, societatea nu are cunostinta de nicio problema de validitate in ceea ce priveste autorizatia de construire aferenta dezvoltarii One Lake Club si intentioneaza sa se apere cu fermitate in fata oricaror astfel de cereri. Lucrarile pe toate santierele de constructii ale societatii situate in Sectorul 2, inclusiv One Lake Club, se desfasoara in prezent fara intreruperi, conform graficelor respective", au transmis reprezentantii One United Properties.
Complexul One Lake Club va include 7 cladiri cu peste 700 de unitati rezidentiale, fiind in constructie pe malul Lacului Tei. Dezvoltarea va include, de asemenea, 10 spatii comerciale si un total de 853 de locuri de parcare, precum si diverse facilitati integrate, cum ar fi zone comerciale, piscina, spa, sala de sport sau brasserie, si un parc privat de aproape un hectar, cu deschidere la lac. One Lake Club are proiectata o suprafata construita de aproximativ 75.260 mp. 
 
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
theda mar
SSAB
Arduro
quadratum
Ubitech
concelex
ness project
ERBASU CONSTRUCT
rigips
noark
Acvatot 2019
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
konsent
siniat
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
EDIT-Structural
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander