Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Montaj de structura metalica de 600 tone, pentru noua Sala Polivalenta din Tulcea
Montaj de structura metalica de 600 tone, pentru noua Sala Polivalenta din Tulcea
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Mar 2024 14:01
Lucrarile pe santierul unde se construieste noua Sala Polivalenta din Tulcea inainteaza cu rapiditate. Compania Constructii Erbasu SA, antreprenorul general al proiectului, se apropie de finalizarea montajului tuturor celor 380 de gradene, iar la nivelul subsolului 1 a finalizat, recent, compartimentarile si lucreaza la placarea cu vata bazaltica a plafonului. In plus, constructorii au montat peste 50 de tone din impresionanta structura metalica ce va cantari in total 600 de tone, contribuind la conturarea profilului arhitectural unic al constructiei.
Investitia are o valoare de 120 de milioane de lei si poate fi terminata pana la finalul acestui an. Finantarea este asigurata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), prin Compania Nationala de Investitii (CNI).
"Vremea favorabila si mobilizarea exemplara a constructorului ne aduc mai aproape de redarea in circuitul competitional a celei mai mari sali de sport din judetul Tulcea. Stadiul lucrarilor din prezent demonstreaza progresul substantial realizat pana acum. Din totalul de 380 de gradene, 300 au fost montate deja pe tribuna 1 si pe peluze. Eforturile constructorilor se concentreaza acum pe montarea celor 80 de gradene ramase pe tribuna 2. Compartimentarile pentru subsolul 1 au fost finalizate cu succes si se apropie de finalizare lucrarile pentru stalpii din beton armat de pe tribuna 2", a transmis Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Tulcea.
 
 
Dupa finalizarea lucrarilor sala va beneficia de un teren principal de competitii, inconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de pana la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat in subsolul cladirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterana, vestiare pentru echipe si oficiali, spatii pentru presa si sala de conferinte.
"Noua Sala Polivalenta este destinata gazduirii unei game variate de activitati, respectiv: competitii sportive, inclusiv antrenamentele echipelor locale, evenimente culturale (expozitii, concerte) si evenimente speciale precum conferinte sau seminarii. Nu in ultimul rand, amenajarea interioara va permite compartimentarea tribunelor cu locuri fixe si cu zone retractabile, pentru a oferi flexibilitatea amenajarii in functie de necesitati si de natura evenimentului. Cu fiecare zi ce trece, vedem cum Noua Sala Polivalenta prinde contur si devine o emblema a comunitatii noastre", a precizat reprezentantul CJ Tulcea.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
noark
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ness project
MAKITA
theda mar
concelex
CDS
konsent
siniat
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander