Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - PMB: Mai multi antreprenori se arata interesati sa construiasca Patinoarul Flamaropol
PMB: Mai multi antreprenori se arata interesati sa construiasca Patinoarul Flamaropol
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Ian 2024 06:20
O echipa tehnica a Directiei de Investitii din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) a insotit mai multi antreprenori care s-au aratat interesati de constructia patinoarului Flamaropol. 
"Ma bucur ca exista interes pentru acest proiect pe care sper sa-l incepem cat mai rapid. Imi doresc ca acest interes sa se reflecte si in numarul ofertelor depuse in cadrul licitatiei", a declarat Nicusor Dan, primarul Capitalei. 
Procedura de achizitie pentru serviciile de actualizare si completare a documentatiei si executia lucrarilor ramase de executat pentru finalizarea patinoarului artificial Mihai Flamaropol a fost lansata la jumatatea lunii noiembrie 2023. Proiectul consta in continuarea lucrarilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial si a unui centru multifunctional sportiv si de agrement.
Valoarea estimata a contractului de proiectare si executie este de peste 158 milioane de lei, iar durata maxima de implementare este de 24 de luni, din care 4 pentru obtinerea tuturor avizelor si acordurilor si cel mult 20 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor. Termenul-limita pentru depunerea ofertelor de participare la licitatie este stabilit la data de 1 februarie 2024.
 
 
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa faca dovada ca, in ultimii 5 ani au executat lucrari similare de complexitate comparabila, in baza a cel putin un contract sau a cel mult trei contracte in valoare cumulata de minimum 154,71 milioane de lei (fara TVA).
Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri si 119 locuri de parcare, fiind alcatuit dintr-o arena sportiva si un centru multifunctional sportiv si de agrement. 
Compania VEGO a oferit servicii de consultanta tehnica pentru demararea proiectului, iar serviciile de proiectare generala sunt asigurate de asocierea Arcadia Engineering - TIU - Webuild (Arcadia Engineering - UTI - Astaldi, in momentul semnarii contractului initial de proiectare si executie).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CDS
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
siniat
ness project
theda mar
noark
concelex
EDIT-Structural
Ubitech
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander