Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Secunet, Venturo si Ghallard liciteaza dirigentie/supervizare la proiecte din Prahova
Secunet, Venturo si Ghallard liciteaza dirigentie/supervizare la proiecte din Prahova
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 24 Apr 2024 16:46
Asocierile Venturo Investment (lider) - AE Dozoring, Ghallard SYS (lider) - Secunet Project si Donprest Com (lider) - Irimat Cons - Civil Engineering Institute "Macedonia" Skopje au depus oferte pentru adjudecarea unui acord-cadru pe o durata de 36 de luni, avand ca obiect "Servicii de dirigentie de santier, SSM si supervizare pentru investitiile derulate la nivelul Judetului Prahova". Sunt prevazute lucrari de reabilitare termica a cladirilor, reparatii curente/ capitale, modernizari si constructii de cladiri noi, precum si lucrari de infrastructura rutiera si edilitara cu o valoare totala de 4,32 miliarde lei.
Cele trei oferte se afla in etapa de evaluare financiara si tehnica, faza ce are termen-limita stabilit la 15 iulie 2024.
"Autoritatea contractanta va atribui unul sau mai multe contracte subsecvente anual, rezervandu-si dreptul de a modifica numarul contractelor subsecvente in functie de bugetul alocat/ necesitatea punctuala care apare. Contractele subsecvente se vor incheia pentru fiecare obiectiv de investitie in parte, existand posibilitatea ca acestea sa se deruleze simultan, in functie de investitiile ce urmeaza a fi realizate la nivelul UAT judetul Prahova", se precizeaza in Caietul de sarcini.
Potrivit anuntului de participare la licitatie, valoarea estimata a celui mai mic contract subsecvent este de 12.000 lei (fara TVA), iar a celui mai mare, de 128,34 milioane de lei (fara TVA).
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 30% in punctajul total, iar cea tehnica de 70%, astfel: experienta specialistilor (40%), abordarea propusa pentru implementarea contractului (10%), resursele umane si materiale (10%), atributiile membrilor echipei implicate in implementarea activitatilor contractului, precum si alocarea si interactiunea sarcinilor si responsabilitatilor dintre ei (5%) si gradul de adecvare a planului de lucru propus - incadrarea in timp, succesiunea si durata activitatilor propuse (5%).
Licitatia a fost reluata, dupa ce procedura initiala, la care fusesera depuse doua oferte, a fost anulata pe motiv ca "pe parcursul procedurii de atribuire s-au constatat erori sau omisiuni, iar autoritatea contractanta se afla in imposibilitatea de a adopta masuri corective fara ca aceasta sa conduca la incalcarea principiilor prevazute la art. 2 alin. (2) din Legea nr. 98/2016", conform anuntului de participare anulat. Cele doua oferte initiale au fost depuse de doua asocieri care se regasesc si pe lista actuala de ofertanti, respectiv asocierea Secunet Project (lider) - Ghallard SYS si asocierea Venturo Investment (lider) - AE Dozoring.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ness project
siniat
leviatan
konsent
quadratum
EDIT-Structural
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
concelex
MAKITA
viarom
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander