Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - MELINDA INSTAL primeste aprobarea sa preia firmele Dennymona MG si Arnew DEN
MELINDA INSTAL primeste aprobarea sa preia firmele Dennymona MG si Arnew DEN
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 18 Apr 2024 13:26
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Melinda-Impex Instal SA intentioneaza sa preia companiile Dennymona MG si Arnew DEN, din Arad. Melinda Instaleste un importator si distribuitor national de materiale de instalatii si obiecte sanitare, in special pe teritoriul judetului Arad. Dennymona MG si Arnew DEN comercializeaza produse de instalatii termice si obiecte sanitare in acelasi judet.
"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal. Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential", a transmis Consiliul Concurentei.
Melinda Insta a incheiat anul 2023 cu o cifra de afaceri de 70 de milioane de euro, in crestere cu 5,2% fata de anul anterior. Komoróczy Zsolt, directorul general al companiei, spune ca obiectivul pentru 2024 este mentinerea acestei tendinte ascendente a vanzarilor. "Planurile noastre de crestere sunt usor mai ambitioase pentru 2024. Am incheiat intelegeri bune cu partenerii nostri, strategice, si reactionam prompt in cladirea increderii cu clientii noi. Cautam piete noi pentru produsele noastre si suntem deschisi oricaror oportunitati", a declarat reprezentantul Melinda Instal, pentru Agenda Constructiilor.
Compania comercializeaza in Romania echipamente si instalatii termice si electrice marci proprii: HeizTech, BlauTech, Gobe, LedNEX, Schelden, Eurad, Gladys, AquaTech, precum si tevi din cupru Feinrohren, produse in Italia, avand calitate ridicata si conditii de garantie de 50 de ani. Totodata, Melinda Instal furnizeaza o gama variata de marci cunoscute pe piata, avand in stoc permanent aproape 10.000 de articole si 35.000 disponibile pentru comanda.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
theda mar
leviatan
Ubitech
siniat
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
konsent
rigips
concelex
viarom
MAKITA
noark
Acvatot 2019
CDS
EDIT-Structural
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander