Agenda Constructiilor
Luni, 20 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DAIKIN: “Ochiul inteligent” protejeaza persoana de contactul direct cu jetul de aer
DAIKIN: “Ochiul inteligent” protejeaza persoana de contactul direct cu jetul de aer
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Iul 2019 13:00
Tehnologia si functiile aparatului reprezinta principalii factori de care au tinut cont posesorii de aparat de aer conditionat in decizia de cumparare, dupa cum arata un studiu de satisfactie realizat intern de catre Daikin, liderul pietei HVAC din Romania. Potrivit cercetarii realizate in anul 2018 in randul posesorilor de echipamente de climatizare Daikin, criteriile care primeaza in fata pretului sunt: calitatea, eficienta energetica si silentiozitatea. La fel de important este si profesionalismul echipei de consultanta.
Pretul a contat in decizia de achizitie pentru doar 11% dintre posesorii unui aparat de aer conditionat Daikin. Acest rezultat confirma conturarea unui trend in randul preferintelor cumparatorilor cand vine vorba de alegerea aparatului de aer conditionat, acestia inclinand tot mai mult spre un sistem de climatizare superior din punct de vedere tehnic, lasand pretul pe un plan secundar. Exista un interes tot mai mare pentru echipamente care dispun de tehnologii inovatoare, menite sa sporeasca confortul de acasa, precum programarea de la distanta, prin telefon, un nivel scazut de zgomot, senzori de prezenta care depisteaza persoana si orienteaza debitul de aer in directia opusa, filtre de curatare a aerului.
„Cumparatorii din Romania au acum mult mai multe asteptari de la aparatul de aer conditionat decat in urma cu cativa ani, motiv pentru care pretul nu mai reprezinta principalul factor in functie de care acestia fac alegerea. Sunt interesati de modele echipate cu tehnologii avansate si sunt dispusi sa plateasca mai mult in acest sens. Iar rezultatele studiului pe care il desfasuram in fiecare an in randul clientilor finali Daikin pentru masurarea nivelului de satisfactie, ne arata ca posesorii de aparate de aer conditionat se orienteaza spre sisteme de inalta calitate. Isi doresc un sistem echipat cu tehnologii care previn risipa de energie, beneficiind astfel de un cost scazut la factura de energie electrica. Noile tehnologii faciliteaza un plus de confort prin functii avansate, precum Ochiul Inteligent care detecteaza prezenta persoanei din camera si o protejeaza de contactul direct cu jetul de aer, directionandu-l intr-o zona diferita. La fel de importanta este optiunea de monitorizare si control a sistemul de climatizare din orice locatie si in orice moment prin Online Controller, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin Romania.
Un aspect care cantareste de asemenea in luarea deciziei de a achizitiona un aparat de aer conditionat Daikin, dupa cum reiese din rezultatul studiului intern, este profesionalismul echipei de consultanta.
In ceea ce priveste metoda de documentare inainte de realizarea achizitiei, aproape 56% dintre respondenti au declarat platforma online a producatorului si a partenerului autorizat ca fiind principala lor sursa de informare, in timp ce 30% au mers direct in showroom pentru a analiza optiunile disponibile in materie de echipamente de climatizare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
LUMIONACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere