Agenda Constructiilor
Marti, 04 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VOLVO CE: Instruirea operatorilor de utilaje de constructii creste profitabilitatea
VOLVO CE: Instruirea operatorilor de utilaje de constructii creste profitabilitatea
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Iun 2019 08:56
Operatorii au o influenta uriasa asupra costului total de proprietate (TCO). Clientii care investesc in angajatii lor se vor bucura pe termen lung de beneficii financiare enorme, pe masura ce acestia invata sa utilizeze la capacitate maxima utilajele cu care lucreaza. Iata care sunt cele patru modalitati principale in care instruirea operatorilor poate face diferenta.
1. Reducerea cheltuielilor cu combustibilul
Operatorii lipsiti de experienta care utilizeaza excesiv pedala de acceleratie si cauzeaza functionarea spasmodica a utilajelor vor contribui la cresterea semnificativa a consumului de combustibil. Combustibilul nu este ieftin si, in timp, costurile acumulate aferente acestuia vor reprezenta suma uriasa de bani irositi ca urmare a consumului inutil. Oportunitatea de a se instrui le va permite operatorilor sa isi dezvolte abilitatea de a intui exact cata putere pot sa utilizeze fara invartirea in gol a rotilor. Chiar si operatorii cu experienta vor beneficia de pe urma unui curs precum instruirea EcoOperator, care ajuta participantii sa isi planifice munca in mod inteligent si sa profite la maximum de cele mai moderne caracteristici de sporire a eficientei cu care sunt prevazute noile utilaje Volvo. Investitia se va amortiza in scurt timp. Apoi, toate economiile inregistrate ca urmare a reducerii consumului de combustibil vor intra direct in categoria profiturilor.
2. Reducerea costurilor de intretinere
Pe langa risipa de combustibil, ambalarea excesiva a motorului, miscarile bruste si sacadate sau supraincarcarea vor cauza uzura inutila a utilajului si vor reduce durata de viata a componentelor acestuia. Mai mult, operatorii necalificati ar putea incerca sa efectueze manevre sau lucrari periculoase pentru care utilajul este neadecvat, cauzand astfel defectiuni costisitoare. Instruirea va incuraja operatorii sa manipuleze utilajul intr-un mod armonios, atent si responsabil, care sa reduca semnificativ costurile de intretinere pe termen lung.
3. Evitarea producerii de accidente costisitoare
Accidentele sunt cosmarul oricarui client. Chiar daca operatorul si celelalte persoane din perimetrul santierului de lucru nu sufera vatamari, producerea de accidente conduce la perioade de nefunctionare neplanificate, necesare pentru a permite investigarea cauzei incidentului respectiv si remedierea defectiunilor. Timpul de productie pierdut si costurile cu reparatiile afecteaza in mod semnificativ profiturile. Compania Volvo este devotata sigurantei si incorporeaza in utilajele sale multe caracteristici menite sa sporeasca siguranta, dar nu poate garanta ca acestea nu vor fi utilizate in mod necorespunzator. Instruirea va ajuta operatorii sa isi dezvolte cunostintele legate de siguranta pentru a se asigura ca manipuleaza intotdeauna utilajul in maniera corecta si responsabila, acordand atentie persoanelor si celorlalte utilaje prezente pe santier. Siguranta in productie atrage de la sine fiabilitatea productiei, lucru ce va conduce, la randul sau, la reducerea costului total de proprietate.
4. Sporirea productiei totale
Nivelul de indemanare al operatorului are un impact urias asupra volumului de lucru pe care acesta il poate realiza pe durata unui schimb de lucru. Operatorii care isi planifica munca in mod eficient, efectueaza miscari precise si obtin un nivel de incarcare sau un coeficient de umplere optim economisesc o gramada de timp. Perfectionarea operatorilor va spori in mod dramatic productivitatea acestora, si cu cat produceti mai mult, cu atat veti castiga mai mult.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKTeraSteelVideoConfAC-iulallbimCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere