Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - NHOOD a numit noi director pentru cele trei linii de business din Romania
NHOOD a numit noi director pentru cele trei linii de business din Romania
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 24 Oct 2023 12:49
In urma structurarii activitatii serviciilor de real-estate in jurul a trei linii de business –  Property & Asset Services (P.A.S.), Resources & Fund Investment (R.F.I.), Development (DEV.) – noul comitet executiv al Nhood Romania este format din 3 directori, unul pentru fiecare linie de business: Gabriela Pistalu - Director PAS, Elena Bocan - Director RFI si Ruxandra Dragomir - Director DEV . Noua guvernanta a Nhood Romania va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul in Lille, Franta.
In luna iunie, Nhood anunta o structurare a activitatii serviciilor de real estate, implementata in 10 tari, inclusiv in Franta, tara de origine a companiei. Fiecare dintre aceste linii de afaceri este condusa de un Director la nivel international si unul la nivel local. Nhood are astfel o structura personalizata, creata pe cele mai bune practici pentru o companie de servicii – agilitate, expertiza, centrare pe nevoile oamenilor, clientilor si proiectelor.
Prin urmare, noul comitet executiv al Nhood Romania este format din Gabriela Pistalu - Director P.A.S., Elena Bocan - Director R.F.I. si Ruxandra Dragomir - Director DEV.
Gabriela Pistalu a ocupat in cei 11 ani de activitate la Immochan/Ceetrus si Nhood pozitii succesive in cadrul departamentelor Financiar, Asset si Property, si a participat la toate operatiunile importante care au marcat crearea si evolutia companiei in Romania. 
Departamentul de Property si Asset furnizeaza o paleta larga de servicii, de la managementul cladirilor, managementul chiriasilor, strategie de leasing si specialty leasing, la raportari si finante, servicii ESG si marketing operational.
 
Elena Bocan face parte din echipa Nhood Romania din mai 2023, are o experienta manageriala de peste 15 ani si o atitudine orientata spre zona comerciala si servicii. Experienta ei se intinde pe o perioada de 25 de ani, in care a acumulat cunostinte financiare solide si un palmares consistent pe piata bancara din Romania si Serbia. 
Departamentul R.F.I  inglobeaza activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate si comunicare corporativa, avand rolul de a eficientiza operatiunile si de a creste performanta companiei.
 
Ruxandra Dragomir a preluat functia de Director de Dezvoltare al companiei in 2014, fiind responsabila de strategia de dezvoltare si expansiune pe piata locala, in concordanta cu viziunea de transformare si regenerare a oraselor prin proiecte de tipul mixed-use. Anterior, ea a ocupat functia de Director de Dezvoltare pentru Decathlon, unde s-a ocupat de expansiunea retelei de magazine in Romania.
Departamentul Development vine in sprijinul partenerilor cu urmatoarele servicii: studii de oportunitate, de fezabilitate si planuri de business; concept, arhitectura si design; managementul autorizatiilor si al documentelor de conformitate; strategie si executie a constructiei; project management; servicii de expansiune.
De la crearea Nhood, portofoliul de clienti s-a extins dincolo de clientii traditionali, precum Auchan si Ceetrus, iar scopul companiei este de a deservi proprietarii de imobile si autoritatile locale. 2023 este un an al coeziunii si al succeselor pentru Nhood, un an cu o mare dezvoltare a business-ului, de aceea ramanem concentrati pe obiectivele ambitioase de business – sa devenim partenerul preferat de solutii si servicii imobiliare, propunand oferte atractive pentru locuri de viata mai bune, care sa ne permita sa ne diferentiem si sa ne crestem performanta.
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
konsent
noark
ness project
CONCEPT STRUCTURE
siniat
Acvatot 2019
theda mar
viarom
CDS
leviatan
MAKITA
concelex
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander