Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat Hidroelectrica in achizitia UCM Resita
PeliPartners a asistat Hidroelectrica in achizitia UCM Resita
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 12 Dec 2023 11:35
PeliPartners a asistat Societatea de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica, in procesul de achizitie a liniilor de afaceri aferente platformei ABC și platformei Câlnicel detinute UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Romania. 
Tranzactia este structurata sub forma unui transfer de afacere, implicand transferul tuturor activelor din portofoliul UCM Resita necesare desfasurarii liniilor de afacere constand in fabricarea si comercializarea de hidroagregate si echipamente auxiliare. Tranzactia a fost semnata sub conditii suspensive, iar finalizarea transferului este estimata a avea loc in primul trimestru a anului 2024.
"Ne bucuram ca putem contribui la consolidarea pozitiei Hidroelectrica pe piata energetica din Romania, in special in contextul larg al provocarilor energetice actuale atat la nivelul Romaniei, cat si la nivelul Uniunii Europene. Investitiile realizate de Hidroelectrica in propriul portofoliu de centrale hidro constituie un istoric de succes dovedit si suntem onorati sa fim partasi la replicarea acestor rezultate” a comentat Carmen Peli, Partener si Coordonator al Practicii de Corporate M&A a PeliPartners.
Activitatea PeliPartners a inclus asistenta juridica extinsa a clientului in structurarea tranzactiei, redactarea si negocierea documentelor tranzactiei, asistenta la semnare, si va continua pana la finalizarea tranzactiei si implementarea transferului efectiv. De asemenea, activitatea PeliPartners a inclus si consultanta cu privire la aspecte specifice de insolventa, avand in vedere statusul juridic al entitatii vanzatoare, precum si consultanta cu privire la aspecte de concurenta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
quadratum
rigips
MAKITA
EDIT-Structural
Ubitech
viarom
concelex
CONCEPT STRUCTURE
siniat
Acvatot 2019
CDS
ness project
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander