Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - OPTIM PM se extinde in Europa de Est si deschide un birou in Serbia, la Belgrad
OPTIM PM se extinde in Europa de Est si deschide un birou in Serbia, la Belgrad
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 02 Mar 2021 11:47
Optim Project Management, liderul pietei romanesti de management de proiect, a deschis un birou la Belgrad, pentru a-si extinde serviciile pe piata imobiliara din Europa de Sud-Est.
"Am inceput activitatea noastra in Serbia acum cativa ani, oferind servicii de due diligence tehnic in procesul de achizitii pentru fonduri de investitii importante. Intre 2017 si 2020, Optim PM a fost implicat in constructia Belgrad Waterfront Galerija Mall, iar anul trecut compania a fost aleasa de o importanta companie producatoare de piese auto pentru a gestiona procesul de proiectare si de constructie a unei fabrici noi cu o suprafata de 30.000 mp din Novi Sad. Consider ca piata imobiliara locala se dezvolta si momentul este oportun, asa ca am decis sa ne continuam extinderea in sud-estul Europei", a declarat David Evans, fondatorul Optim Project Management.
Compania este activa in Romania in 2009 si a devenit una dintre cele mai mari societati specializate in managementul proiectelor de constructii si in domeniul proiectarii/ ingineriei. Pentru a extinde serviciile pe piata imobiliara din Europa de Sud-Est, Optim PM a deschis primul birou in afara Romaniei in 2017, in Bulgaria, la Sofia.
Optim Project Management Serbia ofera servicii de proiectare, management de proiect si de costuri pentru toate sectoarele industriei imobiliare - industrial, birouri, retail, HoReCa si rezidential - si diligenta tehnica, monitorizare pentru banci si investitori, evaluari si certificari pentru cladirile verzi si studii in domeniul energiei regenerabile.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
EDIT-Structural
viarom
CDS
Ubitech
quadratum
siniat
ness project
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
konsent
leviatan
concelex
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander