Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VITALIS: Verificare tehnica prealabila pentru 200 de proiecte, de doua milioane mp
VITALIS: Verificare tehnica prealabila pentru 200 de proiecte, de doua milioane mp
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 04 Iun 2021 06:30
Vitalis Consulting, companie specializata in consultanta si management in constructii, a asigurat servicii de verificare tehnica prealabila (Technical Due Diligence - TDD) pentru 200 de proiecte, cu o suprafata totala de peste doua milioane de metri patrati. Aceasta etapa este deosebit de importanta in dezvoltarea unui proiect, fiind un pas premergator asigurarii calitatii in orice tranzactie imobiliara, renovare sau constructie noua.
"Pe scurt, TDD consta intr-o investigatie riguroasa si competenta a tuturor aspectelor tehnice ale unui proiect de constructie, pentru a asigura investitia financiara viitoare si pentru a gestiona toate riscurile existente si potentiale implicate. TDD este necesar pentru tranzactiile cu cladiri noi, fiind util atat pentru proprietarul proprietatii existente, cat si pentru potentialul cumparator, precum si pentru renovarea unei proprietati sau dezvoltarea unui proiect de constructie noua pe un anumit teren", explica reprezentantii Vitalis Consulting.
Compania ofera servicii TDD atat pentru tranzactii funciare (care implica evaluare de mediu/ studiu de contaminare a solului, sondaj geotehnic/ topografic/ cu raze X, studii de prefezabilitate a utilitatilor), cat si tranzactii cu cladiri (analiza documentatiei si evaluari ale cladirilor prin vizite pe santier).
Mai mult decat atat, expertii Vitalis coordoneaza intregul Raport tehnic de due diligence, implicand verificarea documentatiei, interpretarea rezultatelor si recomandari dupa inspectia amplasamentului. Raportul TDD final ofera, de asemenea, estimarea costurilor pentru orice lucrari de reinnoire sau reparatii necesare recomandate pentru a rezolva orice deficienta a sistemului.
Vitalis Consulting are peste 15 ani de experienta in consultanta si management in constructii, perioada in care a oferit servicii specializate pentru mai mult de 200 de clienti si proiecte cu o suprafata totala de peste 3,2 milioane de metri patrati si o valoare ce depaseste 1,4 miliarde euro. Compania are birouri in Bucuresti, Londra, Kiev si Chisinau.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machineALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
viarom
BALTIC
noark
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
CDS
Ubitech
MAKITA
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica