Agenda Constructiilor
Duminica, 14 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Casa OAR Bucuresti - punct de colectare si ajutor pentru refugiatii din Ucraina
Casa OAR Bucuresti - punct de colectare si ajutor pentru refugiatii din Ucraina
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 01 Mar 2022 13:11
La Casa Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) - Filiala Bucuresti, situata pe str. Sfantul Constantin nr. 32, Sector 1, functioneaza un centru de colectare de materiale de sprijin pentru ucrainenii care isi parasesc casele din pricina razboiului. Reprezentantii arhitectilor din Bucuresti fac apel la toti cei care pot ajuta, sa o faca cat mai rapid, fiind necesare urmatoarele materiale:
  • lanterne, baterii, power banks;
  • medicamente - material (bandaje, vata, ipsos rulat, garouri), analgezice; antipiretice, medicamente pentru raceli, clorhexidina, peroxid si alte medicamente esentiale;
  • cuverturi, saltele, perne;
  • saci de dormit;
  • produse de igiena personala;
  • plite de campanie si butelii mici.
Programul de colectare este de luni pana joi, intre orele 08:30 si 17:00, si vineri, in intervalul orar 08:30-14:30. Pentru informatii suplimentare, click aici!
De asemenea, donatii se pot face prin intermediul Crucii Rosii Romane, la www.crucearosie.ro, prin intrmediul campaniei “Umanitatea nu are granite”.
 
Consiliul Arhitectilor din Europa sprijina Uniunea Nationala a Arhitectilor din Ucraina
"In numele Consiliului Arhitectilor din Europa si al intregii comunitati profesionale europene, dorim sa exprimam sprijinul pentru toti arhitectii ucraineni in fata situatiei politice in care se afla Ucraina si cetatenii sai. Consiliul Arhitectilor din Europa considera inacceptabil ca o tara sa-si acorde dreptul suveran de a modela granitele unei alte tari suverane. De ani de zile dezvoltam cooperarea internationala cu parteneri din Europa de Est si dorim sa o consolidam. Impartasim o istorie comuna si experiente trecute, precum si aceleasi provocari ale prezentului si viitorului. Credem ca sprijinul unul pentru altul in randul arhitectilor din Europa este fundamental, atat pentru dezvoltarea organizatiilor noastre in timp de pace, cat si in cazul in care unul dintre noi este afectat de o criza. Declaram sprijinul nostru Uniunii Nationale a Arhitectilor din Ucraina si membrilor sai in aceasta perioada dificila", a declarat Ruth Schagemann, presedintele ACE.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
Ubitech
MAKITA
hidroplasto
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
hilti
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
leviatan
leviatan
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere