Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Peste 3.400 participanti la We Love STEM Day, festival educational dedicat stiintei
Peste 3.400 participanti la We Love STEM Day, festival educational dedicat stiintei
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 27 Mai 2024 14:21
Emerson a sarbatorit vineri, 24 mai, We Love STEM Day – un eveniment dedicat educatiei STEM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Matematica), la care au participat peste 3 400 de vizitatori de la 34 de scoli si licee publice si private din judetul Cluj. Initiativa are ca scop promovarea stiintei si tehnologiei in randul tinerei generatii si totodata, sa sprijine pasiunea studentilor pentru explorare, cercetare si inovare. 
"Educatia STEM continua sa fie una dintre directiile strategice ale companiei pe plan local” declara Alina Negru, General Manager Emerson Cluj. „Ne bucuram sa vedem ca interesul pentru eveniment a fost unul ridicat, dar si ca elevii si studentii au fost entuziasmati de interactiunea cu partenerii si cu echipele noastre. Avem increderea ca evenimentele educationale precum We Love STEM Day, in care stiinta se imbina cu distractia, au un impact major in dezvoltarea curiozitatii si a pasiunii tinerei generatii pentru acest domeniu.
 
 
Le suntem recunoscatori partenerilor nostri de la cele sase organizatii studentesti, doua echipe de liceeni de robotica, trei organizatii non-guvernamentale si centre educationale STEM, si echipei de peste 250 de voluntari, care s-au asigurat ca experienta celor mici este una de neuitat.”
Participantii au avut parte de o varietate larga de activitati, concepute pentru a le starni curiozitatea si pentru a cultiva pasiunea pentru stiinta: au participat la experimente inedite de chimie, fizica si biologie, au inteles mai bine concepte de robotica si securitate cibernetica, au realizat impreuna doua picturi de 10 metri patrati si au invatat cum pot proteja mediul prin activitati creative de sustenabilitate prin arta.
 
 
De asemenea, evenimentul a celebrat incluziunea si diversitatea prin experiente care le-au permis celor mici sa inteleaga mai bine lumea persoanelor cu dizabilitati vizibile sau invizibile, sa fie mai empatici si mai constienti de nevoile celor din jur.
Unitatile de productie si-au deschis portile, o ocazie rara de a descoperi cel mai mare sediu Emerson din Europa, acolo unde sunt concepute tehnologii si produse care ajuta companii din intreaga lume sa fie mai sigure, mai eficiente si mai sustenabile.
"Suntem incantati de numarul mare de copii si tineri care au participat la aceasta editie, la care am avut peste 3 400 de participanti – cu 1 000 de persoane mai mult decat la editia precedenta. E o satisfactie foarte mare pentru noi sa vedem ca We Love STEM Day creste de la an la an si este atat de apreciat de copii, dar si de aduti.
 
 
In acelasi timp, evenimentul este gandit si ca o oportunitate de a descoperi Emerson pentru familiile colegilor si colegelor noastre. Este esential sa cultivam curiozitatea si pasiunea pentru stiinta de la o varsta frageda, iar incluziunea si diversitatea sunt valori fundamentale pe care le promovam”, a declarat Alexandra Antal, responsabila de Employer Branding, Comunicare si Evenimente la Emerson.  
Evenimentul a fost organizat in colaborare cu organizatiile studentesti de la facultatile de fizica, chimie, biologie si organizatia studentilor din Universitatii Bebes – Bolyai, organizatia BEST si OSUT de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, echipa de robotica a liceului „Petru Maior” din Gherla organizatiile QUB Education, Love Science, Comunitatea 156 si scoala de muzica Fantasy Notes.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
viarom
ness project
theda mar
Ubitech
MAKITA
Acvatot 2019
rigips
CDS
noark
konsent
siniat
strabag nivel 1
concelex
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander