Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Rebuilding Ukraine Forum are loc pe 18-19 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului
Rebuilding Ukraine Forum are loc pe 18-19 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 13 Oct 2023 15:35
Camera de Comert Bilaterala Romania - Ucraina (CCBRU) organizeaza Rebuilding Ukraine Forum - Bucharest 2023 in perioada 18-19 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Forumul se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Prim-ministrului Romaniei si al Prim-ministrului Ucrainei si va fi gazduit de CCBRU in parteneriat cu Ambasada Ucrainei in Romania, US Institute of Diplomacy and Human Rights, Camera pentru Diplomatia Dezvoltarii Durabile cu Ucraina, Asociatia Romana a Producatorilor de Tehnica Militara (PATROMIL) si New Strategy Center.
"The Rebuilding Ukraine Forum - Bucharest 2023 este un eveniment international de inalt nivel, care serveste ca o platforma pentru promovarea dialogului, colaborarii si actiunii in vederea reconstructiei Ucrainei. Construit pe succesul Conferintei din 30 mai, anul curent, si avand la baza Initiativa Platformei www.rebuildingukraine.ro, acest forum isi propune sa adune factorii decizionali guvernamentali, ai mediului de afaceri si ai societatii civile, pentru a aborda provocarile cu care se confrunta Ucraina, din perspectiva a 3 piloni importanti: reconstructia, apararea si reabilitarea fizica si mentala a victimelor razboiului din Ucraina. Gazduit in Bucuresti, Romania, in perioada 18-19 octombrie 2023, Forumul va oferi un mediu propice pentru stimularea parteneriatelor, schimbul de cunostinte si generarea de solutii practice pentru dezvoltarea durabila a Ucrainei", au transmis organizatorii.
 
 
Obiectivele Rebuilding Ukraine Forum
• Facilitarea discutiilor si a schimbului de cunostinte cuprinzatoare despre pilonii cheie ai reconstructiei, apararii si reabilitarii fizice si mentale a victimelor razboiului din Ucraina. 
• Promovarea colaborarii si a parteneriatelor intre guverne, mediul de afaceri si societatea civila pentru eforturi eficiente si durabile de reconstructie.
• Identificarea solutiilor inovatoare si a celor mai bune practici in domeniile reconstructiei, apararii si reabilitarii, cu accent pe nevoile si provocarile specifice ale Ucrainei.
• Stimularea intelegerii si cooperarii intre actorii internationali si factorii implicati in procesul de reconstructie a Ucrainei.
• Analiza valorii intrinseci si aportul temei propuse la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila (ODD) si la consolidarea relatiilor interstatale prin intermediul diplomatiei pentru dezvoltarea durabila.
"The Rebuilding Ukraine Forum - Bucharest 2023 este o platforma de real interes pentru diverse parti, care se pot uni si contribui la reconstructia, apararea si reabilitarea fizica si mentala a victimelor razboiului Rusiei din Ucraina. Prin promovarea sinergica a dialogului, colaborarii si actiunii, acest forum isi propune sa genereze schimbari pozitive si sa deschida calea catre un viitor prosper si rezilient pentru Ucraina. Rezultatele forumului vor constitui o resursa valoroasa pentru ambele tari, vecine si prietene, in general, precum si pentru toate entitatile implicate in procesul de reconstructie al Ucrainei, inclusiv din perspectiva atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabila", au precizat reprezentantii CCBRU.
Agenda The Rebuilding Ukraine Forum - Bucharest 2023 poate fi consultata aici.
Pentru informatii suplimentare si inscrierea la eveniment, click aici!
 
 
Firmele de constructii din Romania pot participa la reconstructia Ucrainei
Rebuilding Ukraine este platforma lansata CCBRU cu intentia de a crea o baza de date cu societatile care doresc sa se implice in procesul de refacere a infrastructurii Ucrainei. Foarte multe societati de constructii s-au inscris deja pe platforma, printre acestea aflandu-se ACI Cluj SA, Allied Engineers, Automagistral Pivden Ro, Bilka Steel, Bog’Art, Casa Noastra (Q-Fort), Concelex, DAS Strategic Project, Dream Development, Edas Exim, Electroalfa International, Evrodor, Exim Banca Romaneasca, Inspeti Building Restauration, Intelligent Quality Software Testing, Laromet SA, Melsam Construction, MHS Truck & Bus Group, Mithras Build, Nord Conforest SA, Radox SA, Rominserv, Samus Tec SA, SCADT SA, Synergy Contruct, Tancrad, Teraplast SA, Ubitech Constructii, UTI Construction and Facility Management si Viacon Romania.
Societatile interesate, care considera ca au capabilitatea si forta necesare implicarii in procesul de reconstructie, dar care nu detin calitatea de membru al CCBRU, se pot inscrie folosind cererea de aderare.
Societatile inscrise in baza de date vor fi trecute, impreuna cu obiectul de activitate si o scurta prezentare, pe website-ul CCCBRU, la sectiunea membrilor, si in platforma www.rebuildingukraine.ro. Totodata, prin intermediul aceleiasi platforme, firmele vor primi acces in platforma online cu informatii si unde vor fi prezentate mai multe oportunitati de afaceri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
quadratum
rigips
EDIT-Structural
strabag nivel 1
CDS
MAKITA
ness project
theda mar
leviatan
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
siniat
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander