Agenda Constructiilor
Sambata, 26 Octombrie 2024
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat Alfa Group in procesul de achizitie IRIDE Business Park
PeliPartners a asistat Alfa Group in procesul de achizitie IRIDE Business Park
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 03 Oct 2024 12:46
PeliPartners anunta semnarea cu succes a unei tranzactii semnificative pentru Alfa Group privind achizitionarea proiectul Iride Business Park, de la grupul CPI. Tranzactia nu se limiteaza doar la achizitia de spatii de birouri, ci include si facilitati logistice conexe, esentiale pentru optimizarea operatiunilor viitoare ale companiei. 
"Colaborarea noastra cu Alfa Group evidentiaza angajamentul PeliPartners de a oferi consultanta juridica de top in cadrul proiectelor complexe si de amploare. Suntem onorati sa participam la aceasta initiativa strategica de dezvoltare a portofoliului imobiliar si, in acelasi timp, sa contribuim, prin sprijinirea finalizarii unor astfel de tranzactii majore de investitii si totodata la crearea unor noi oportunitati de business,” a declarat Francisc Peli, Managing Partner.
"Aceasta tranzactie deschide noi perspective pentru extinderea noastra pe piata imobiliara si ne consolideaza prezenta in segmentul birourilor si al dezvoltarilor rezidentiale din Bucuresti. Credem ca aceasta investitie va aduce un impact pozitiv asupra pietei locale si ne va permite sa continuam sa livram proiecte inovatoare si sustenabile. Suntem recunoscatori pentru colaborarea stransa cu echipa PeliPartners, care a fost esentiala in facilitarea acestui proces si in asigurarea unui parteneriat de succes,” a declarat Mihai Macelaru, CEO Alfa Group.
Casa de avocatura PeliPartners dispune de o vasta experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare, avand un istoric solid in reprezentarea clientilor de top in derularea si dezvoltarea afacerilor acestora. Expertiza in acest domeniu complex permite furnizarea de solutii personalizate si eficiente, adaptate nevoilor specifice fiecarui proiect. 
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Francisc Peli (Managing Partner) si Alexandra Ionita (Managing Associate). 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
quadratum
noark
EDIT-Structural
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
DRS
SIGM
ness project
theda mar
Acvatot 2019
konsent
leviatan
ELECTROGRUP
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Arduro
viarom
SSAB
CDS
BogArt

Parteneri

top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander
urmarirea comportarii in timp a constructiilor<