Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - TeraPlast obtine certificarea „Best Managed Company” in cadrul galei omonime
TeraPlast obtine certificarea „Best Managed Company” in cadrul galei omonime
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 22 Ian 2024 11:53
Performantele TeraPlast au fost recunoscute in cadrul Galei Best Managed Companies Romania, compania TeraPlast fiind distinsa cu certificarea „Best Managed Company”.
Aceasta recunoastere subliniaza eforturile sustinute si angajamentul intregii organizatii pentru performanta si dezvoltare continua. 
In cadrul Galei care a avut loc in data de 18 ianuarie, directorul financiar al Grupului TeraPlast, Ioana Birta, a primit certificarea in numele companiei. Aceasta a subliniat importanta unei guvernante bine structurate si adaptate realitatii business-ului in parcursul de succes al Grupului. 
„Imbunatatirea continua este una dintre valorile noastre fundamentale. TeraPlast se bazeaza pe o traditie de 125 de ani, in care am inovat si ne-am reinventat mereu, adaptandu-ne cu succes contextului din piata. Studiem piata, gandim anticipativ, ne asumam obiective inalte si suntem competitivi. Am dezvoltat solutii in premiera​ in Romania. Ne digitalizam pentru a deveni o companie mai rapida si mai eficienta.
Suntem un Grup orientat spre crestere, avem un management cu expertiza dovedita in domeniile noastre de activitate, capacitati moderne de productie si o retea extinsa de parteneri. 
Ambitia noastra este sa atingem performanta la fiecare nivel si in tot ceea ce facem. Fundamentul succesului echipei noastre este guvernanta corporativa bazata pe responsabilitate, transparenta si agilitate. Am construit un brand puternic, un model de afaceri eficient si parteneriate durabile. Ne asumam responsabilitatea pentru dezvoltarea si instruirea continua a colegilor nostri. Suntem recunoscuti pentru seriozitate si corectitudine in relatia cu angajatii.
Aceste elemente, impreuna cu viziunea noastra axata pe dezvoltare, ne-au propulsat in pozitia de cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-Est si vor juca un rol esential in cresterea noastra viitoare", a declarat Ioana Birta.
Programul "Romania Best Managed Companies” reprezinta o initiativa valoroasa de recunoastere a performantei antreprenoriale romanesti, avand la baza o metodologie internationala, programul desfasurandu-se concomitent in peste 45 de tari din intreaga lume.
Aceasta editie a programului a atras peste o suta de companii, dintre care 40 au ajuns in etapa a doua, cea a atelierelor de lucru si interviurilor derulate alaturi de echipele mixte de experti desemnati de Deloitte, organizatorul programului, si de organizatiile-partener, BT, BVB si BERD. La finalul acestei etape, juriul independent al programului a decis care sunt companiile ale caror practici de organizare si management sunt cel mai bine aliniate standardului international Best Managed Companies. Astfel, in cadrul celei de-a doua editii a programului Best Managed Companies Romania, 17 companii au fost certificate, printre care si TeraPlast, iar 4 companii au fost recertificate.
Cei patru piloni de evaluare au fost: strategia, resursele si inovatia, cultura si angajamentul, precum si guvernanta si aspectele financiare ale companiei.
Unicitatea acestui program consta in atentia indreptata asupra companiilor private din Romania, recunoasterea performantei generale a acestora si sustinerea cresterii pe termen lung, precum si aprecierea eforturilor la nivel de organizatie, nu doar a performantelor financiare.
Obtinand aceasta certificare, TeraPlast se alatura unui grup de companii recunoscute pentru excelenta si inovatie in mediul de afaceri romanesc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
siniat
MAKITA
rigips
quadratum
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
CDS
theda mar
concelex
noark
ness project
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander