Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Contract de finantare pentru Campusul profesional "Ovidius Engineering Hub"
Contract de finantare pentru Campusul profesional "Ovidius Engineering Hub"
Info-Santiere Publicat de AG&F 06 Nov 2023 11:49
A fost semnat contractul de finantare pentru Proiectul Dezvoltarea si dotarea campusului profesional integrat pentru invatamantul dual preuniversitar si universitar „Ovidius Engineering Hub” al consortiului regional "Tehno-Dobrogea” – (Proiectul CRESC), de catre ministrul Educatiei, Ligia Deca, si rectorul Universitatii Ovidius din Constanta (UOC), conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu.
Valoarea totala a investitei finantate prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) este de 27.18 milioane de euro.
UOC a obtinut cel mai mare punctaj din regiunea Sud-Est pentru proiectul depus in calitate de lider de consortiu, alaturi de peste 40 de parteneri: 6 unitati administrativ-teritoriale, 12 unitati de invatamant, 20 de agenti economici, alaturi de organizatii si asociatii relevante din regiune.  
"Ovidius Engineering Hub” va avea o suprafata de aproximativ 10.000 mp si va fi amplasat pe terenul aflat in proprietatea UOC. Proiectul presupune construirea unor spatii noi dedicate invatamantului tehnic, in domeniile mecanica, agricultura, constructii, energetica si chimie industriala, carora li se adauga spatii de cazare si cantina pentru elevi si studenti. 
"Campusul profesional integrat reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte ale universitatii, fiind, totodata, cea mai mare investitie in infrastructura educationala constanteana a ultimilor ani. Cu siguranta, proiectul va avea un impact puternic pentru dezvoltarea sustenabila a regiunii Sud-Est, asigurand accesul la un invatamant dual de calitate, sustinut de infrastructura moderna, pentru tinerii interesati sa studieze in domeniile tehnice. Le multumesc partenerilor nostri, care au facut posibila aceasta reusitaprin eforturile depuse in intregul proces”, precizeaza conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
Acvatot 2019
rigips
viarom
konsent
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Ubitech
EDIT-Structural
SIGM
MAKITA
leviatan
CDS
quadratum
noark
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
SSAB
BogArt
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander