Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Ramboll, Pro Toby si Romair vor sa supervizeze extinderea retelei de apa din Deva
Ramboll, Pro Toby si Romair vor sa supervizeze extinderea retelei de apa din Deva
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 09 Apr 2024 14:13
Trei asocieri de firme, avand ca lideri companiile Ramboll South East Europe, Pro Toby si Romair Consulting, au depus oferte la licitatia organizata de compania Apa Prod SA Deva pentru atribuirea unui contract de consultanta cu o valoare de 31,8 milioane de lei. Vor fi atribuite, astfel, servicii de asistenta tehnica, pentru supervizarea proiectarii si/sau executiei din cadrul celor 16 contracte de lucrari incluse in "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Hunedoara in perioada 2014-2020". Durata de implementare a proiectului este de 56 de luni, finantarea fiind realizata din fonduri bugetare.
Tabloul complet al ofertantilor la aceasta licitatie:
  1. Ramboll South East Europe, avand ca subcontractant compania Deity Design;
  2. Asocierea Pro Toby (lider) - Acruta & Tapia Ingenieros - Media One - Euro Finance Advisors - Urban Connect;
  3. Asocierea Romair Consulting (lider) - Dohwa Engineering.
Cele trei oferte se afla in etapa de evaluare tehnica si financiara, ce are termen-limita stabilit la 20 iunie 2024.
Procedura de atribuire este initiata sub incidenta unei clauze suspensive, in sensul ca incheierea contractului de achizitie publica este conditionata de obtinerea/ aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat/local si fonduri europene nerambursabile. Semnarea contractului va fi posibila doar in situatia in care se respecta dispozitiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice. In cazul in care, indiferent de motive, obtinerea/ aprobarea finantarii lucrarilor nu se realizeaza in termen de 120 de zile de la data comunicarii ofertantului castigator, nu va fi posibila incheierea contractului de achizitie sectoriala.
Contractul de finantare pentru implementarea "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Hunedoara, in perioada 2014-2020", cu o valoare de 274 milioane de euro, a fost semnat la jumatatea anului 2022, finantarea fiind asigurata prin Programul Operational Dezvoltare Durabila 2021-2027. Investitiile vizeaza 38 de UAT-uri, grupate in 6 de sisteme de alimentare cu apa, respectiv: Orlea - Deva, Criscior - Brad, Hobita - Hunedoara, Baniu - Dobra, Geoagiu si Zam. Vor fi extinse aductiunile de apa cu 205 km si vor fi reabilitate pe o lungime de 58 km, vor fi construite 26 de statii de tratare a apei si vor fi reabilitate alte 8, vor fi construite 19 noi rezervoare si vor fi reabilitate 14, vor fi construite 36 de noi statii de pompare si vor fi reabilitate alte 32, reteaua de distributie va fi extinsa cu 143 km, iar 91 km de retea vor fi reabilitati.
Investitiile in infrastructura de colectare si epurare a apei uzate vor fi implementate in 8 UAT-uri (Deva, Hunedoara, Brad, Geoagiu, Geoagiu Bai, Simeria, Hateg, Calan). Reteaua de canalizare va fi extinsa cu 19 km, iar 26 km vor fi reabilitati, vor fi construite 12 noi statii de pompare si vor fi reabilitate 4, vor fi construite 3 statii de epurare si va fi reabilitata una.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
Acvatot 2019
rigips
EDIT-Structural
ness project
MAKITA
theda mar
CDS
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
noark
konsent
siniat
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander