Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CONSILIUL CONCURENTEI analizeaza preluarea SEA Complet SA de catre E.ON Romania
CONSILIUL CONCURENTEI analizeaza preluarea SEA Complet SA de catre E.ON Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Dec 2017 07:28
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care E.ON Romania SRL preia compania Servicii pentru acasa - SEA Complet SA. E.ON Romania S.R.L. este specializata in activitati de consultanta pentru afaceri si management, parte a grupului E.ON in Romania, fiind una din unitatile regionale E.ON existente la nivel global. In Romania, grupul E.ON este activ atat pe piata gazelor naturale, cat si pe piata de energie electrica si desfasoara activitati de furnizare si de distributie de energeie electrica si gaze naturale catre consumatori casnici si non-casnici, prin societatile parte din grupul din Romania (E.ON Energie Romania S.A. si Delgaz Grid S.A.).
Servicii Energetice pentru Acasa - SEA Complet S.A. este o companie specializata in activitati de testari si analize tehnice, ce desfasoara activitati de revizii si verificari ale instalatiilor interioare de utilizare a gazelor (R&V), inclusiv vanzarea si instalarea echipamentelor aferente sigurantei si eficientei energetice, reparatii ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, verificare tehnica periodica a dispozitivelor de incalzire (VTP), instalare si reparatii a dispozitivelor de incalzire pe gaze naturale. In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. (21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua concentrarea economica in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
ness project
konsent
concelex
rigips
theda mar
Ubitech
quadratum
siniat
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
noark
leviatan
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander