Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Sustenabilitate - Schneider Electric a depasit obiectivele de sustenabilitate stabilite pentru 2023
Schneider Electric a depasit obiectivele de sustenabilitate stabilite pentru 2023
Sustenabilitate & CSR Publicat de AG&F 22 Feb 2024 12:32
Schneider Electric si-a comunicat rezultatele pe 2023 in materie de impact asupra sustenabilitatii, ca parte a rezultatelor sale financiare pentru intregul an. Scorul Schneider Sustainability Impact pentru 2023 a depasit asteptarile, ajungand la 6,13 din 10 si depasind obiectivul initial al companiei, de 6 din 10 la sfarsitul anului. Schneider Electric a fost, de asemenea, recunoscuta ca fiind compania cea mai performanta in ratingurile de mediu, sociale si de guvernanta (ESG), pe tot parcursul anului.
Performanta puternica a Schneider Electric se remarca in cel mai de succes an inregistrat – servind la evidentierea importantei actiunii colective pentru decarbonizarea operatiunilor comerciale si a lanturilor valorice, pentru a evita cele mai grave efecte ale incalzirii globale si pentru a accelera tranzitia catre o lume mai curata.
La trei ani de la debutul programului Schneider Sustainability Impact (SSI), solutiile Schneider Electric pentru electrificare, digitalizare si automatizare continua sa reduca emisiile de carbon ale clientilor, cu 112 milioane de tone economisite si evitate doar in 2023. De asemenea, s-au facut progrese mari in transformarea lantului de aprovizionare al Schneider Electric. Emisiile de carbon de la primii 1.000 de furnizori ai Schneider Electric au scazut cu 27% – progres semnificativ in comparatie cu reducerea de 10% realizata in 2022 – iar 21% dintre cei mai strategici parteneri din lantul de aprovizionare ai companiei au indeplinit standardele corecte de munca ale Schneider Electric.
Eforturile din cadrul companiei de a actiona in mod responsabil cu resursele inseamna ca 63% din ambalajele produselor Schneider Electric sunt acum fara plastic de unica folosinta si fabricate din carton reciclat. Angajamentul de lunga durata al companiei de a reduce decalajul de acces la energie a avansat, de asemenea, in ritm sustinut, cu 46,5 milioane de oameni accesand acum energie electrica curata si fiabila datorita initiativelor Schneider Electric din intreaga lume. De asemenea, peste 578.000 de oameni invata noi abilitati pentru a raspunde nevoilor energetice viitoare ale comunitatilor lor.
In ceea ce priveste ratingul extern ESG, Schneider Electric si-a mentinut statutul de lider in sustenabilitate in Dow Jones Sustainability Index (DJSI) si in lista Corporate Knights Global 100 Most Sustainable Corporations in the World pentru al 13-lea an consecutiv si a obtinut un scoruri mari de la Moody's Analytics, CDP si EcoVadis cu o medalie de platina.
Toate aceste realizari sunt incluse in planurile de stimulente salariale pe termen scurt si lung ale companiei, subliniind angajamentul companiei fata de performanta sustenabila.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
theda mar
quadratum
CDS
EDIT-Structural
Ubitech
rigips
siniat
viarom
noark
MAKITA
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander